Campaigns

Nov 23, 2015

Melompat di Jump Street Part III

Assalamualaikum semua
Isnin dah kan.. masuk la minggu pertama cuti sekolah
Best sangat sebab jalan clear
Ok hari ini sambung lagi last entry Jump Street
Now kami nak try yang hard skit
Anum & Atin jadi pengadil
Tom pun nampak cm takut je
Last2 Anum nak cuba 
Hubby dah berjaya.. lompat & jatuh kat dalam bongkah2 nie
Next kita lompat lagi
Steady la Anum
Ready Jumpppppppppp
Syok gilerrrrrrrrrrrrr
Amik ko sampai terbaring di buatnya
Yang penting tiada kecederaan
Atin jadi pengadil je, dia penakut skit
Tom memang mainan dia la bab lompat2 nie
Semput cakap korang.... memang semput la
Penat melompat kami rest plak
Nasib baik la x amik berjam2.. memang penat
Kalau cm nie comfirm leh kurus tau :)
Selesai la sudah xtvt kami utk minggu lepas.. hehe
Anum memang cadangkan pada korang utk try
sangat best dan fun
cuba ok.

Share:

29 comments:

  1. wowww..menarik sgt2 ni..suka jugak aktiviti camni..tapi asben kita x berapa gemar lak..aisyeman..xde kawan pulak..hehehe

    anum, kita ade tagged nama anum utk join segmen..kalau ada kelapangan jom la join :)

    http://suriaqistina.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    ReplyDelete
  2. lompat jangan tak lompat kak anum..")

    ReplyDelete
  3. Salam n happy Monday. wah bestnyer dan ativiti sihat yg menarik ni

    ReplyDelete
  4. Macam seronok je.. melompat sana sini :)

    ReplyDelete
  5. macam bessss ja tengok... perlis xdak ka gini (^___^) hhooho

    ReplyDelete
  6. Terbayangkan dak Nuha yang gedik2 melompat.. ekekeke..

    ReplyDelete
  7. Seronoknya... anum nak tya... mcmmana nak letak iklan agoda tu semua???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang nie anum join nuffnang
      register ngan mereka

      Delete
  8. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  9. cik en de tgk primadona.. tmpt ni la yeee

    ReplyDelete
  10. Budak budak mesti suka kan Num....kalau okje lompat sebulan boleh kurus tak? Hihi

    ReplyDelete
  11. wow!!!..baru perasan sis Anum punya blog bertukar wajah..Awesome..Nak p gak la melompat2 ni..dah lama tak buang lemak ni.

    ReplyDelete
  12. bestlah melompat²..janji selamat kan..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels