Campaigns

Nov 20, 2015

# Jump Street # Sharing

Melompat di Jump Street Part II

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang terindah
Ok hari ini nak sambung lagi entry dekat Jump Street ya
Utk makluman semua nak masuk sini kena la gunakan stoking yang sesuai
Harga stoking nie sepasang RM5
Gelang pun dah pakai.. Jom
Bergambar sebelum melompat
Dalam nie x leh bawak makanan & minumam dari luar sebab dia ada cafe sendiri
Tepat Jam 2pm kami memulakan lompatan
Bergambar sebagai kenangan
Jom kita tengok apa yang best

Gelagat si Tom ketika melompat
Yang nie tengah fikir cm ne nak lompat
Atin dah jadi cikgu la tue
Last2 hubby yang pergi... 
Great shoot
My turn
Sayang gambar bergegar
Tapi Anum berjaya shoot ball tau.. penat bermain bola jom kita tgk apa yang best lagi :)
alamak bos panggil so kita sambung next week ya

30 comments:

  1. alahai..seronok nya lah aktiviti jump ni Anum... :)

    ReplyDelete
  2. ehehehe nanti nak terjah jugakla.. kat penang pun ado =) hehe..

    ReplyDelete
  3. Best lah.. boleh cuba gak ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. rm27 per hour ye kak.? Dekat PJ ye kakkk.? **baca comment
    eiqa dah lama nk pegi sini tp xde rezeki lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah ahah harga ikut berapa jam kita nak kat dlm tue

      Delete
  5. SERONOKNYA MAIN NI..pernah masuk tv dlu..

    ReplyDelete
  6. sonoknya tengok laki bini ni taw....

    ReplyDelete
  7. Ohhh.....boleh gak shoot bola yek Num... Yelah kalau tak boring jugak ek!

    ReplyDelete
  8. Ohhh.....boleh gak shoot bola yek Num... Yelah kalau tak boring jugak ek!

    ReplyDelete
  9. air sendiri pun takleh bawak ye..sakanlah melompat ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/