Campaigns

Nov 19, 2015

Melompat di Jump Street Part I

Salam,
Hye semua! 2 Minggu lepas Anum, suami dan kawan2 ke Jump Street yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Kalau korang mengikuti Anum di FB & Instagram mesti korang dah tahu, jadi harini Anum nak berkongsi pengalaman Anum, suami dan kawan2 semasa melompat di sana.

Sebelum tu, ada yang tanya :
"Macam mana nak beli tiket masuk?" ... haa... Anum beli tiket online untuk mengelakkan kesesakan, menunggu dan beratur panjang. 
Soalan kedua: Macam mana nak bayar? Online payment guna debit atau kredit card.

Website dia di sini:
 Sebelum masuk ke JumpStreet kami singgah ke Sushi King utk makan
 Ini antara yang sempat kami makan.. kalau ikut hati banyak lagi nak makan tapi takut plak kang nak melompat muntah kan , hehe
 Welcome to Jump Street
 Mula2 kami cari macam x jumpa , ye la siapa sangka tempat nie betul2 belakang Kilang
 Dah sampai kami bergambar sebagai kenangan
 Jom terjah masuk tengok apa ada, baca semua peraturan ya
 Anum dah beli online so just redeem je dekat kaunter, x perlu beratur lagi
 Sebelum melompat beli siap2 air mineral
 yang penting lompat dengan selamat kan :)
Ok done.. Jom kita melompat
kepada korang yang nak tahu lebih lanjut leh la baca website Jump Street ya
Anum sertakan alamat utk memudahkan korang untuk pergi

JUMP STREET
No 8A, Jalan 13/6, 
Seksyen 13,
 46200, Petaling Jaya, 
Selangor, Malaysia

Opening Hours: 

Sunday - Thursday           10am     9pm
Friday & Saturday            10am     10pm

Esok Anum sambung lagi ya
nak siapkan kerja jap

26 comments:

  1. morning Anum...
    wah best juga aktiviti ni :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. anum pun sama, tapi bila dah pandai lompat lupa diri

      Delete
  3. wahhhh....rumah baru laaaa....

    ReplyDelete
  4. seronok tengok anum dgn asben...

    ReplyDelete
  5. Rasanya hari tu ada keluar kat TV ....
    Mau mengah mak kalau melompat ni hihi....

    ReplyDelete
  6. aaaik.. xleh guna camera guano nak posing lompat2 ? heeehooo..

    ReplyDelete
  7. seronok klu dpt gi.. lps tension kt sini...")

    ReplyDelete
  8. gaya bagaikan anak dara la Anum ni hehe

    ReplyDelete
  9. ohh semua dah lengkap dalam ni..so bawak badan dan bayar je la

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of