Campaigns

Nov 18, 2015

# Konsert # Rock

KONSERT WINGS 30 TAHUN PART V

Assalamualaikum semua
Salam Rabu yang lemau, hehe
Minta maaf sangat2 last week  x dan nak BW bz sangat2
Ok hari ini nak habiskan entry WINGS ya
 Akhirnya kemunculan Wings tibaaaaaaaa
 Hujan pun dah berhenti ngam2 WINGS sampai
Show Time
 Enjoyyyyyyyyyyyyy
 Peminat yang hadir pada malam nie.. lebih kurang 30 ribu x silap Anum
Layan show ya
 Tengah2 show Hujan turun dengan lebatnya
 Kesemua peminat masih setia termasuk kami.. haha
Awie membaling baju2 untuk peminat (untung la org duduk depan ya)
Hidup Wings
 Muka hubby lepas mandi hujan, haha
 Layannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kami setia menanti sehingga ke penghujung show
Show habis dalam jam 2.45am
Keseluruhan sangat memuaskan hati..
Pada yang sudi singgah blog Anum tq so much, sory sangat2 minggu nie bz sangat2

22 comments:

  1. wowww..meriah nya Anum..best sgt kan..:)

    ReplyDelete
  2. huhuhu~hujan...
    nasib x jadi memori daun pisang yea..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha memang dah jadi memori daun pisang nie

      Delete
  3. kalau takde anak kecik, mmg aku dah pegi konsert ni num...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan sebab ada baby susah la nk tinggalkan

      Delete
  4. Kudut membawaku ke blog ini..hahahaha

    ReplyDelete
  5. meeeengapa !! aku yg tidak setiaaa.. cewah =D

    ReplyDelete
  6. wahh..berhujan tu..memang peminat setia ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/