Campaigns

Nov 6, 2015

# Konsert # Rock

KONSERT WINGS 30 TAHUN PART II

Assalamualaikum semua
Sory sangat2 pada yang singgah Blog Anum sebab Anum betul2 BZ this week
Hehehe, nanti next week Anum singgah rumah korang ya
Ok kena up laju2 nie, sambungan daripada semalam ya
Stadium masih lagi belum penuh
Kami mencari port utk duduk, hehe
Apa lagi hubby ajak bergambar la 
Anum datang bertiga je
Kak Mon memang excited sebab zaman dia la katakan hehe
Mula2 sampai cuaca sangat cantik, tup2 bila dah masuk jam 6.45pm langit gelap
Gambar lagi kan
Ye la sementara menanti Wings 
Nasib baik gak kami datang awal leh pilih nak duduk mane kan
Masa ini orang ramai mula masuk ke dalam stadium, Jom kita saksikan selepas ini ya..
Next week sambung lagi

*Bz Duty on INTRADE2015*
Meh la datang Matrade saturday nie...
Happy weekend semua

26 comments:

  1. pasti nya meriah kan Anum...nampak tempat pun dah grand...:)

    ReplyDelete
  2. best nyer..tak sabar nak tunggu sis anum update lagi ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Meriah ... singgah sini anum .. ;D

    ReplyDelete
  4. Wahhh sis Anum gi ye konsert tu...

    ReplyDelete
  5. Memang nostalgia konsert nie, mengingatkan zaman kegemilangan rockers tahun 90-an dulu... ^_^

    ReplyDelete
  6. ada dua benda klasik:

    Wings

    dan Stadium

    hoho
    kombinasi yang epik!

    ReplyDelete
  7. beznye..x pernah lg tgk konsert live
    tgk kat tv je

    ReplyDelete
  8. Tulah dengar cite mlm tu hujan yeh Num

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/