Campaigns

Nov 5, 2015

KONSERT WINGS 30 TAHUN PART I

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum bz sebab ada event kat office
Sebelum mula bertugas meh Anum up entry 
 Sebelum ke konsert kami singgah makan jap
 Roti Cheese Nan terbaik
 Mana lagi kalau bukan di RMSY
30 tahun ‘menjinak’ ombak bukan satu jangka masa yang pendek buat mereka. Dalam tempoh berkenaan pelbagai suka duka silih berganti yang terpaksa mereka harungi demi memastikan kelangsungan hidup sebagai anak seni.
 Daripada pemuzik biasa yang bermain di kelab-kelab di sekitar ibu kota ketika itu, segala-galanya diharungi dengan tenang sehingga mereka mampu membina empayar dan ‘tumbuh’ sebesar ini.
Jika ditanya kepada Awie, Joe, Eddie dan Black, mereka sendiri pun tidak pernah menyangka yang Wings akan mampu bertahan selama ini. Pastinya ini merupakan detik istimewa untuk mereka merayakan pembabitan 30 tahun dalam industri.
 Mengambil keberkatan Ramadan yang mulia untuk meraikan ulang tahun tersebut, sudah tentu ada yang lebih besar sudah dirancang oleh Wings bagi meraikan detik istimewa ini bersama-sama peminat.
Mereka sepakat menjadikan tarikh keramat 31 Oktober 2015 untuk membikin sebuah lagi konsert berskala besar bagi merayakan ulang tahun tersebut di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.
Menjanjikan sesuatu yang istimewa buat peminat mereka, pastinya konsert tersebut bakal disertakan dengan karnival tiga hari di sekitar perkarangan stadium keramat berkenaan.
 Bagi keempat-empat anggota Wings, pastinya ini merupakan masa untuk mereka memerah otak dan membuat perancangan kerana masing-masing tidak mahu terlihat klise.
 Kami masuk Stadium around 5.30pm
 Masa ini masih kosong lagi , stadium belum penuh lagi
 Layan artis2 undangan yang membawakan lagu2 Wings
Hehehe, x sabar nak tgk show Wings yang dijangkakan jam 9.oopm
Ok esok Anum sambung lagi ya
Share:

24 comments:

  1. Oh wow... best giler... tapi awalnya Anum....

    ReplyDelete
  2. wahh, akak pergi ye. confirm ramai ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. best nya lah Anum pegi ya... minat dengan Wings ni...semua otai... :)

    ReplyDelete
  4. fuh.. nmpak yg bercheese tu.. anyway mmg rock hbs kan.. tringin nak gi tp sntiasa ms x mencukupi
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  5. tengok kat IG ramai yang kata best..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels