Campaigns

Nov 26, 2015

Betul ke Blog Anum x boleh nak komen

Assalamualaikum semua
Anum nak tanya kawan2 semua
Betul ke Blog Anum korang x boleh nak komen?
Sebab Ada beberapa blogger inform susah nak komen 
dekat blog Anum...:(
Kalau betul boleh emel Anum x?
My Email add satanic.soap@gmail.com
Kalau dapat korang print screen prob tue ya

Anum pun x berapa faham sejak 2 menjak nie 
Anum nak komen blog korang semua kena tick 
dekat 
Rasa macam banyak masa terbuang bila kena tick and answer the question
Ke Anum je kena macam nie
Please kawan2 tolong selesaikan masalah Anum nie ya


Terima kasih banyak2
Share:

18 comments:

  1. yang bab robot tu semua orang kena
    especially bila kena buat bom komen
    saya pun kena juga
    ni ok aje saya komen...tapi guna desktop
    mungkin yang lain guna mobile kot

    ReplyDelete
  2. assalamualikum anum
    selamat ptg sorry kaknoor jara g singah sini
    boleh komen pun ni kaknoor guna hp je

    ReplyDelete
  3. asalam Anom..ok, firstly blog anum sekarang ringan dan mudah capaian..second : cantik ada burung putih bercinta..huuu lawa header tu. Lastly ..boleh pun komen ni..tak ada sekat2 pun..tak tau lah blogger lain...Etuza ok ja ..lancar ja komen sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tq siap bg komen tentang rumah anum
      hehe

      Delete
  4. Fida komen dkt akak okay jer..tak ada problem pun..maybe diaorang punya Internet kot slow

    ReplyDelete
  5. Ha a...mmg ada blog yg kena tick pasal robot tu pas tu pilih pilih gambo....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. mybe la tapi ramai feedback kata ok, so ok la kan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum