Campaigns

Oct 7, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #8

Assalamualaikum semua
Selamat pagi.. dah sarapan ke?
Ok masih lagi entry yang sama.. Jom kita sambung
x habis lagi bergambar dekat sini
gambar berdua wajib la kan
alhamdullilah syukur kami bahagia
intai pasangan nie.. haha
cantik sangat 
ini yang paling Anum suka
tolak hubby, tolaaaaaaaaaaaak
welcome :)
Bangun je tido ceria si kecik nie
K.mon & My Mom pun santai gak 
pondok2 kayu ini sangat cantik dengan suasana yang sangat tenang
kalau ada masa panjang mau lena dibuatnya
jalan2 sekitar tasik 
si kecik punya la suka kan
ada plak ikan lagi la dia suka
hahaha pintu gerbang dia sangat kreatif
 hehehe abah arissa pun nak gak ek gambar
abah terlebih excited
sukanya icaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ok done jalan2 sekitar tasik now kita nak tgk floating market plak.. Jom
Esok Anum sambung ya
Share:

26 comments:

  1. wahhh.. seronok tengok ikan tu Anu,...budak2 mesti suka...:)

    ReplyDelete
  2. Cantik tempatnya. Kena pergi sekali macam ni.

    ReplyDelete
  3. Anak-anak memang suka dengan ikan. Seronoknya dia tengok ikan.

    ReplyDelete
  4. Pergi bandung jika tak singgah dan ambil gambar tempat macam ni memang rugi.

    ReplyDelete
  5. Gambar2 yg berdua tu ada orang tolong snap atau guna timer / tripod?

    ReplyDelete
  6. Yeeezaa!!! ROCK ....amazing ..wonderful

    ReplyDelete
  7. Itu dimana nama tempatnya apa yah mba?
    Saya asli orang tasik baru tahu tempat itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke boleh refer anumnya post sebelum ini

      Delete
  8. Cantik tempat dia Num.....Suka tengok gambar berdua Anum tu

    ReplyDelete
  9. selalu baca cerita Bandung orang pi nyopping..
    bestla citer Anum.. lain dari yang lain =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels