Campaigns

Oct 5, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #6


Assalamualaikum semua

Hai apa khabar semua?

Apa korang buat weekend lepas?
Hari ini Anum masih lagi di entry Bandung ya
Jom kita sambung sebelum bz....

Gambar berdua memang wajib ada kan

Alhamdullilah kami sampai ke puncak

Happy face :)

Sayang gambar x berapa nak clear

View from top

Alhamdullilah sangat bersyukur dapat melihat keindahan 

Hubby plak nak seorang2

My Hubby :)

My Mom sweet 67.. Alhamdullilah masih kuat utk join anak2 berjalan

Family Zai... Arissa nape buat muka cam tue haha

Suka sangat bergambar kat sini, semua tempat cantik

Penat bergambar kami makan lu, dekat atas nie ada gerai2 makanan

Lapar ek semua.. nie saje nak try makanan dekat sini - not bad

Ok jom kita menurun plak ke bawah

Santai la konon nie... 

Gambar wajib kalau sampai ke sini

Alhamdullilah penat bergambar di sini kami meneruskan perjalanan ke ....... nak tahu ke mana esok Anum sambung ya.. :)

* Hari ini Anum ada urusan dengan pemaju perumahan
Doakan Anum ya*


Share:

22 comments:

  1. singgah pagi sini..
    memang ni antara tempat wajib yg kene pegi klu dh spi bandung kan..

    ReplyDelete
  2. seronoknya anum dah pun sampai ke sana ye...

    ReplyDelete
  3. ceria je semua muka yea..berjalan²..:)

    ReplyDelete
  4. seronoknya sampai sini...sue tak penah sampai lagi

    ReplyDelete
  5. Eceh ceh ceh! Ala ala Titanic gitu!

    ReplyDelete
  6. ehehe kalo dah travel tu mmg kena makan makanan local..

    ReplyDelete
  7. Nice pictures... entah bila saya nak sampai Tangkuban Perahu tu... hahaha

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat tengok view dari atas ni.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum