Campaigns

Oct 2, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #5

Assalamualaikum semua
Apa khabar semua?
Anum masih lagi di entry bandung ya
Ok jom kita sambung lagi apa yang menarik di sini
 Subhanallah, sungguh indah ciptaan-Nya. 
kagum dan terkedu dengan keindahan alam. 
 selama ini kurang membuka mata tentang keindahan alam 
namun sekarang Anum lebih suka akan kesegaran dan keindahan alam. 
 Bila travel secara automatik diri Anum lebih dekat denganNya 
dan bersyukur dengan apa yang Allah berikan kepada kita semua. 
 ku lapang dada bila berada disini. 
lupa sekejap segala masalah yang melanda dalam diri. syukur.:)
 Alhamdullilah sangat gembira dapat jejak kaki ke sini
 Nampak x gembiranya kami
 Kak Mon pun sama.. happy sangat
 Hubby merenung ke atas tanda kesyukuran :)
 Jom kita mendaki lagi :)
 Jejak mu ku turuti.. haha dah macam lirik lagu
 Baby Arissa pun semangat nak join
 Baik je mood dia masa dekat sini.. tp yang salahnya ayah dia plak pakai topeng, 
sepatutnya Arissa la pakai kan.. apa la abah dia nie  :)
Ala nampak sepi2 je muka Arissa.. ok la next week sambung lagi ya
Happy Weekend semua
Share:

24 comments:

  1. Salam jumaat...
    wah...pose kat pokok pulak dia yea....

    ReplyDelete
  2. wah hebat percutian Hanum ni dan suami..gambar melakar kenangan indah..gambar begitu menarik..

    ReplyDelete
  3. Bestnya bila selalu dpt jalan2 ... :)

    ReplyDelete
  4. masa anum pegi sn jerebu teruk ke?

    ReplyDelete
  5. ngeh3.. betoi2.. patut baby yang pakai mask.. aigoo dedi ehehe..

    ReplyDelete
  6. syok kan kalau dapat p melancong bersama family...Tapi fida tak mampu nak bawa family.Sekadar Fida dgn hubby Fida jer..kan..bawak family Fida..Family Hubby terasa..so tak payah dua2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels