Campaigns

Oct 23, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #19

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang sangat indah
Ok hari ini hari terakhir kami di Bandung
Macam biasa pagi sarapan lu, lps tue pack semua nak check out
Memandangkan flight kami jam 2pm supir bawak kami ke last place
 Ketika sampai di Kartika Sari, supir kata ada masa 1 1/2 jam kat sini dan dia boleh jer tunggu. Wahh..syok la kami..hahaha. Masuk jer dalam Kartika Sari...wahh sana..wah sini..wah situ..semua benda belek tengok..semua nampak sedap..hahaha.
 Kartika Sari yang menjadi kesukaan orang Malaysia :)
 pelbagai jenis keropok...geram jgk Anum tgk..sbb pelik2...
 Selain kek dan pastries..ada jugak gula dan coklat serta biskut..semuanya nampak menarik
 Ni lah rupa brownies yang menjadi makanan wajib orang Malaysia beli bila ke Bandung..termasuk Anum la..hahha. Dan rasanya memang sedapp...Nampak potongan kek yang kat atas tu?? Haaa...semua tu dalam bentuk2 yang kecik2. 
Anum beli yang nampak sedap jer..hahaha. 
Kalo borong semua jenis brownies dan kek lapis..
maunya usung kotak la Anum..haha..
 Habis borong jangan lupa bayar ya
selesai sudah beli ole2 Bandung :) Jom kita ke Airport
Alhamdullilah kami selamat sampai... Percutian yang sangat best bersama keluarga
Ok nanti Anum up entry apa yang Anum beli ya..

Details kedai meh Anum share

Kartika Sari  
 Jl. Haji Akbar
No.4, Jawa Barat 40171,
Indonesia
Phone:+62 22 4231355
Hours: · 6:00 am – 7:00 pm

Happy Weekend 
Share:

7 comments:

  1. Assalamualaikum Anum..alahai..bru bpeluang bw ...lama xngomen2 sini...amboi...pusing bandung yea,,,besntnyeee

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat bercuti dgn family mcm ni :)

    ReplyDelete
  3. Selalu dengar nama Kartika Sari....tempat ole ole rupanya. Entah bilalah nak ke Bandung agaknya....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels