Campaigns

Oct 22, 2015

# Atrium 168 # Bandung

Travel @ Bandung Sept 2015 #18

Assalamualaikum semua
Tinggal lagi satu-dua entry mengenai percutian kami ke Bandung ya
Ok selepas penat bersuka ria so kami decide nak pergi massage plak..
 Sebelum ke Spa kami singgah di StarBuck beli Air
Jom :)
 Now relax time.. memang ngam la kan td dah terjerit2 bagai now relax plak
Atrium 168 merupakan salah satu tempat karaoke di daerah Sukajadi, Bandung. Tidak hanya karaoke, Atrium 168 juga memberikan perkhidmatan Spa dan Reflexology. Untuk Karaoke, Atrium 168 menyediakan tempat dengan berbagai macam pilihan bilik yang mempunyai kapasiti berbeza-beza dengan reka bentuk dalaman yang moden dan selesa.
 Atrium 168 merupakan tempat yang asik untuk berkumpul kerana memberikan pelayan lengkap, mulai dari karaoke, spa dan reflexiology. Pelanggan juga boleh menyanyi sepuasnya di bilik karaoke dengan banyak pilihan lagu yang berbeza-beza dan menu makanan dan minuman yang enak dan berpatutan.
 Cantik kan deco Spa nie
Suasa suram2 dengan wangian yang sangat tenang
 Semua dah settle bayar jom kita rehatkan badan :)
Alhamdullilah My Mom turut happy.. ye la last dat kan

Esok kami nak balik da....
Anum sertakan details Spa ya

ATRIUM 168 Family Spa,
Reflexology & Karaoke  
Jl. Sukajadi,
Sukajadi,
Kota Bandung,
Jawa Barat 40162,
Indonesia
Phone:+62 22 2041019
Hours:  10:00 am – 10:00 pm 

* sory pada semua hari ini Anum x masuk Office bawak hubby pg Hospital*

26 comments:

  1. nak berSPA jugakkkk...jeles tgk ANum... mesti rileks gila masa bermassage ye Anum...hihi

    ReplyDelete
  2. Boleh tambah listing untuk honeymoon nie sebab nampak tempat nie macam best jea... ^_^

    ReplyDelete
  3. mak happy, kita suka sangat kan :)

    ReplyDelete
  4. Morning...
    eh...dinding rumah baru ke..hihihi..
    ala..suka²...nie pun nak masuk dlm list nieyl :)

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya.. nanti travel ke Bandung lagi boleh test..

    Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  6. As Salam Hanum....

    Wah bestnya bercuti di Bandung....Nanti turn MYiDEAKiNi ke Jakarta, Indonesia bulan 3 tahun hadapan...hehehe

    Just nak habaq ni...Hanum di tag untuk join ni...

    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish

    ReplyDelete
  7. bestnya sis. teringin nak p spa :D

    ReplyDelete
  8. xpnh lg massage cmni..tringin gak..hihi

    ReplyDelete
  9. bestnya sekali sekala manjakan diri kat spa

    ReplyDelete
  10. Bestnya melancong ke bandung.. Spa pun best kann

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/