Campaigns

Oct 21, 2015

# Bandung # Holiday 2015#4

Travel @ Bandung Sept 2015 #17

Assalamualaikum
sekejap je masa berlalu
rasa baru je masuk bulan okt, sedar2 dah nak hujung kan
Ok jangan buang masa jom sambung entry
 Ok now playing time
 Snap gambar banyak2 dulu :)
 Sebagai kenangan kan, kang dah masuk gambar ke mana.. 
 wajib la kena ada kan
 Eca pun nak masuk tapi x lepas
 Tunggu Eca besar ya... 
 Family photo
 Dah macam dekat Paris
 Anum pun nak gak , kenangan kan
 Kami memang giler gambar
 x puas2 kan.. korang jangan boring plak
 Kak Mon melayan kan aja kerenah adik2
 My Mom memang x mo masuk, so dia stay je la ngan Zai
 Sweet la nie :)
 Supir melayan kerenah Eca....
 Di bahagikan kepada 3 bahagian, Trans Studio Bandung ini mempunyai :-

Studio Central
Zon ini memaparkan zaman Hollywood sekitar tahun 60-an. Anak kecil boleh memasuki dunia sains dan Dunia Anak manakala mereka yang berumur boleh menaiki rollercoaster tertutup antara yang terpantas di dunia. Anda akan meluncur sejauh 50 meter ke udara dengan kelajuan 120km/j bukan sahaja ke hadapan, tetapi juga dengan kelajuan yang sama ke belakang
 Macam nak tercabut nyawa
 Lost City
 Di Lost City anda akan di bawa dalam ekspedisi menyelamatkan krew Trans Studio di Afrika. 
 Di sini anda bakal di bawa menaiki zappelin lanun serta 
di bawa melihat persembahan seperti Lagenda Putera Mahkota.
 Sangat menarik
 Kami memang bergembira sakan
 Yang nie turun2 macam nak muntah
 Nasib baik la dapat control...
 Magic Corner
Di zon Magic Corner anda akan di bawa ke Dunia Raksasa dengan persembahan multimedia hebat di samping peluang merasai tunggangan lain seperti tunggangan Liliput Island dan Kapal Lanun Captain Black Heart.
Jika anda mahu ke sini, pastikan anda datang awal pagi agar tidak ketinggalan pementasan dan persembahan muzikalnya. Luangkan masa sehari atau setengah hari semasa ke sini kerana oleh kerana anda di dalam kawasan tertutup, anda mungkin tidak terasa masa berjalan dengan pantas.

Macam kami datang dah lewat so banyak yang miss... ok selesai bergembira semua kita ke next place... nak tahu ke mana nanti Anum sambung ya

32 comments:

  1. seronok nya klau sempat tengok persembahan kan Anum...

    ReplyDelete
  2. wowwweeeee rumah bersalin kulit!! cantik~

    ReplyDelete
  3. Wowww, macam real je.. Ade jgak kt bandung ye.. Enjoynya kak anum..")

    ReplyDelete
  4. salam pagi rabu anum...
    teruja pulak hati ni tgk gambar² anum arini...:)

    ReplyDelete
  5. Bestnya anum...
    Baru lagi trans studio bandung ni kan ..
    Berani nya anum naik Giant Swing tu

    ReplyDelete
  6. Weee bestnya anum!!! nak masuk list travel tahun depan lah!! heee =D

    ReplyDelete
  7. Bestnya. Selalu betul sis melancong. Sis nie pemandu pelancong ka?

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. wow..bestnya Anum..tengok gambar pun tau best..

    ReplyDelete
  9. bestnya..
    header cantik la sis
    simple

    ReplyDelete
  10. mesti seronok datang sini..meriah betul

    ReplyDelete
  11. Mesti best kalau bawa anak2 kat sini.Nampak happening sungguh tu Anum..

    ReplyDelete
  12. serisuly..tak sangka dekat bandung ada tempat macam ni kan..Nak kena himpun duit lebih lagi ni..Ingat next year nak p..

    ReplyDelete
  13. bestnye anum..tringin nak merasai suasana trans studio
    mesti happening giler

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/