Campaigns

Oct 16, 2015

# Bandung # Holiday 2015#4

Travel @ Bandung Sept 2015 #14

Assalamualaikum semua
Ok lepas kami melepak dekat Kampung Daun
After that kami bergerak ke Rumah Mode
 Masa kat rumah x sempat nak snap pict
Faham2 je la kalau dah gurl2 jumpa tmpt shopping
 Penat bershopping kita berehat plak
 Lepak santai2 dekat cafe depan Rumah Mode
Sementara tunggu yang lain x habis lagi shopping kami relax lu
Ok Anum sertakan details ya

Rumah Mode Factory Outlet  
Jl. Dr. Setiabudhi No.41,
Sukajadi,
Kota Bandung, Jawa Barat 40143,
Indonesia
Phone:+62 22 2035498
Hours: · 9:30 am – 8:30 pm
 After Rumah Mode kami bergerak ke tempat santai2
 Tapi sayangnya Anum lupa nama tempat
 Tempat nie best macam kita lepak Bukit Bintang la, macam2 snack ada jual
Lepak sampai jam 10pm pas tue kami balik berehat
Esok plak nak jalan2

18 comments:

  1. salam jumaat...
    pagi td sambil bekpes..sembang ngan kakak² yg rapat ngan nieyl ni...
    pasal nak plan g bandung InsyaÁllah bulan 12.. tapi masih lagi dalam perancangan laaa...:)

    ReplyDelete
  2. syok kan pegi sana sis..nak2 plak kalo tiket murah pergi balik..just spend utk hotel bajet & yg plg penting bajet utk sopiinggggggg.. hihihi

    ReplyDelete
  3. best nye jalan2 bandung....
    teringin nak gi sana lagi,,,

    ReplyDelete
  4. Byk juga rupanya tempat menarik kat sana kan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/