Campaigns

Oct 15, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #13

Assalamualaikum semua
Masih gigih nak habiskan entry bandung nie ya
Jom kita sambung
  Tau x kat mane nie???
Jangan x percaya nie kat dalam toilet, haha
sangat bersih toilet dia
 Lepas makan kami pusing2 sekitar kawasan
 kalau dah pusing2 kena la snap pict kan
 Me & Kak Mon
 X dapat gambar lompat kat Floating Market 
Kat sini pun jadi la..haha
 Cokelat gift
 Kawasan nak ke restoran
 Sangat tenang & nyaman
 Rasa macam nak stay lama2 plak :)
Ok dah cukup pusing2 kami bergerak ke next destinasi
Nak tau ke mana jom kita sambung esok ya
Thanks for redaing

23 comments:

  1. wow... kagum dengan toilet tu Anum... cantikkkk.... hihi

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi..
    wah!toilet pun dah macam bilik tdur..huhu

    ReplyDelete
  3. wiidih pada narsis2 semua yah heheh :)

    ReplyDelete
  4. singgah ptg ni..bersih toilet dorg..ingtkan singki kedai mkn td..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul masa naum pg bandung memang guna public toilet sangat bersih

      Delete
  5. wahh cantiknya konsep restoran dia.. =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)