Campaigns

Oct 13, 2015

# Bandung # Holiday 2015#4

Travel @ Bandung Sept 2015 #12

Assalamualaikum semua
Hari ini kena laju2 up entry
Bz Day
Selepas menungu lebih kurang 20 minit , nama kami dipanggil
Best giler tempat makan ni, berlatar belakangkan air terjun lagi
Susunan meja yang sempurna
My Mom & Kak Mon
Kami ajak supir makan sekali... hehe
sementara tunggu makanan sampai biasa la gambor lu
Talapia bakar perghhhhhhhhhhh
Nie set Nasi Timble Bakar Ayam Kmapung (cadangan daripada supir)
Coklat Panas
Nasi Goreng Kampung
Nasi Goreng Kampung Daun
Set Nasi putih
Review bab makanan dekat sini Anum kasi 5/5 sangat sedap
Cuma harga mahal skit la tp stay ok x semahal KL
Santai bila perut dah kenyang
Habis makan kami pusing2 kawasan sekitar
Cantik sangat deco restoran nie
Nanti Anum sambung ya
Esok cuti bestnyaaaaa
Happy Holiday semua

36 comments:

  1. wow... memang best lah anum..makan sambil tgk air terjun.... amazing! ...

    ReplyDelete
  2. singgah pagi...
    ikan bakar tu menarik...sedapnyer...

    ReplyDelete
  3. Perhhh...semua makanan tu nampak sedap...:)

    ReplyDelete
  4. Anum, buat la bajet dalam RM.
    Nak jgk tau anggaran perbelanjaan ke tempat2 yg anum pergi. hihi

    ReplyDelete
  5. seronoklah makan kat sini..menu sedap² dan permandangan pun cantik

    ReplyDelete
  6. Saya in shaa Allah akan ke Bandung jugak tahun depan. Hehe. Tak sabarnyaaa! :)

    ReplyDelete
  7. Melting tengok pelbagai menu tu.. lagi pedas lagi sedap.. pergghhh... ;)

    ReplyDelete
  8. cantiknya tempat makan dia..mesti sejuk je kan...tempias dari air terjun tu..

    ReplyDelete
  9. Bandung tempat shoping nih..hehe

    ReplyDelete
  10. Oo...kena menunggu yer Num....tempat kecik ke?

    ReplyDelete
  11. confirm jd rujukan nk pg bandung nti...hehehehehe

    ReplyDelete
  12. full tu 5/5 memang sedap sungguh.. okayla berbaloi..
    kalo so so saja memang sakit atila.. nak pegi dahla seksa..

    ReplyDelete
  13. sedapnye hot coklat tuuu..yummyyyy..

    ReplyDelete
  14. makanan semua nampak menarik..tambah2 ikan talapia tue..=D

    ReplyDelete
  15. ok.. macam2 nama menu.. tp x faham sgt.. hihi

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Shopping di entri Blogshop : Pin Tudung Super Comel by KAWAIDESU CONCEPT
    Dan Entri terbaru di Faktor Typing... Lama Gila

    ReplyDelete
  16. insyaa Allah..satu hari nanti akak akan kesini jugak...eeerr..tunggu anak2 besar sikit.. ;p

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/