Campaigns

Oct 9, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #10

Assalamualaikum semu
Salam Jumaat yang terindah
Ok sambung lagi entry semalam ya
Dah puas berjimba dekat Floating Market 
dan kita nak pergi makan plak
tapi sebelum tue...
 Semasa perjalanan nak ke kereta
 sempat lagi kan.. dapat gak pengang sampan
 Kami happy sangat dapat sampai ke sini
 Baby Arissa pun sama
 Nie dah kenapa
 Konon2 nak snap gambar lompat la nie
 Asyik terlepas je nie
 Hahaha akhirnya memang x dapat la gambar lompat nampaknya
 Sebelah Floating Market ada shopping shop.. singgah untuk beli some gift
 Ok jom kita gerak kata Arissa
Penat dia berjalan mintak di dukung la plak.. Ok jom kita lunch plak
Nak tahu kat mane sambung next week ya

26 comments:

  1. salam JUmaat Anum...
    seronok tengok Anum... :)

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat...
    suka ar sampan tu...

    ReplyDelete
  3. assalam siss yg comel...

    kite pun pernah g situ ujg thn lps..seronok pergi jln2 tmpt org cuma bab2 nak cuti tu payah skit..cuti x banyak..hehehe... next time plan nak g lombok kalo ade rezeki..org ckp best situ...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le sis inshaallah next year ke lombok

      Delete
  4. Assalamualaikum Anum,
    Seronok tengok Anum pi jalan2 di Bandung..
    Tentu banyak memborong.. ^_*

    ReplyDelete
  5. selalu tgk anum travel.. best la.. jdi sumber inspirasi cik en.
    Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

    ReplyDelete
  6. Untung si kecik tu, kecik kecik dah dpt jalan jalan ....

    ReplyDelete
  7. seronok kan bercuti..memang happy semua

    ReplyDelete
  8. kalo nak ambil gmbr lompat memang kena tabah.. ehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of