Campaigns

Oct 30, 2015

Apa xtvt korang on weekend???

Assalamualaikum semua
Hari ini nak up gambar2 last week
Jom tengok apa xtvt kami weekend lepas
 Minggu lepas ada 2 kenduri wajib hadir
 Hubby poyo selfie.. hehe
 Sampai ke majlis kenduri
 Ngam2 sampai pengantin berarak masuk 
 comel sangat pengantin nie
 orang tengah welfie ada plak tgn mamat nie
 Arissa happy sangat dia
 Bebas kan suka la dia
 Good mood
 Tomei betul budak nie
 Sayangnya x sempat nak bergambar ngan pengantin
 Cantik sangat pelamin dia
 Simple je tapi nampak exclusive
Tahniah Nana & pasangan
 Penyudahnya gambar kami je la
 Datin Arissa jumpa geng
 Balik kenduri kami ke Matrade
 Fiesta Muslimah
Arissa penat melayan ibu shopping and last Arissa nak upah la
Nak main plak.. nasib baik ada kids zone
Ini la xtvt kami weekend lepas
Happy Weekend semua

48 comments:

  1. Weekend kitorg pulak main masak2, hehe~

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum anum...mama singgah ke sini yer...dah berlainan bila singgah ke sini...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tengah nak tukar rumah baru nie stay dalam proses

      Delete
  3. Moga kekal hingga ke jannah buat pasangan pengantin tu

    ReplyDelete
  4. seronok nya aktiviti weekend Anum.. :)

    ReplyDelete
  5. Sekarang hujung minggu lepaking di rumah je sebab en. suami kerja..

    ReplyDelete
  6. Wahh pergi fiesta muslimah ya........ mesti banyak shopping kan

    ReplyDelete
  7. Muka anum dgn hubby anum sama la...Jodoh kuat ni..

    ReplyDelete
  8. Untunglahh, saya berzumba jer di rumahh, hehehe~
    sambil nonton2, santai-santaii..buat kje rumah yg x habis tuh, hahaha

    ReplyDelete
  9. Aktiviti hujung minggu biasalah kena jaga kedai petshop & pethotel...Biasalah kitanya kuli dan kitanya boss...hehehe... Selamat berhujung minggu...

    Berhabis Untuk Aksesori Kucing- UTUSAN MALAYSIA

    ReplyDelete
  10. hahah..anum ni..sampai hati kata dia poyo..ekekke

    ReplyDelete
  11. Aktiviti weekend...kemas rumah ..tengok movie hihihi..tak gi mana2.

    ReplyDelete
  12. Kite ubah suai kelgkapan dlm umah je Anum...harp prktikal laaa nnti dh masuk keje nnti nk urus masa senang..

    ReplyDelete
  13. Great post dear! Have a nice weekend:)

    irenethayer.com

    ReplyDelete
  14. bestnya.
    kemain arissa dpt habuan ye..
    dok rumah j last week

    ReplyDelete
  15. Kita duk rmh jer anumm..
    Jemputan kenduri ada,terlupa plk...sudahnya tk pgi

    ReplyDelete
  16. lamanya tak pergi kenduri kahwin. nak makan nasi minyakkkkk. ><

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)