Campaigns

Sep 29, 2015

Travel @ Bandung Sept 2015 #2

Assalamualaikum semua
Ok hari ini Anum nak sambung entry semalam ya
Selepas berehat dan bersihkan diri kami bersiap2 untuk keluar
Sementara menungu supir sampai kami bergambar kenangan
nampak x tulisan pada kenderaan belakang
ini la syarikat yang kami gunakan sebagai supir kami sepanjang berada di Bandung
Hayukka Bandoeng.. boleh search dekat FB ya
hehehe x puas2 bergambar ya Cik Mon
Ok jom keluar jalan2
Nie kami singgah di restoran apa ntah dah lupa
Masakan padang yang sangat sedap
hehe sempat lagi up status ya Anum :)
Arissa mood sangat baik sepanjang berada di Bandung
 Jemput makan semua
 Oh ya di Bandung beza masa dengan Malaysia 1 jam .. masa nie baru jam 6ptg tapi dah gelap
Pas tu kami ke Donatello. Kasut kat sini memang cun2. My Mom n Sister sakan soping kasut. Nasib baik la Anum ni tak gila kasut, so selamat la rupiahku dari lebur di sini. Selain kasut, handbag pun cantik2 gak. hari ini kami tawaf semua Factory Outlet
Penat bershopping katanya
 Selfie wajib ada kalau ngan hubby
Zai pun nak join ek
Ok Anum sertakan alamat utk kemudahan kawan2 nanti ya

House Of Donatello  
Shoe Store
Address: Jl. Ir. H.Djuanda, 
Coblong, Bandung, 
Jawa Barat 40132, Indonesia
Phone:+62 22 2501167 
Open today · 8:00 am – 10:00 pm 
Tengok apa ada lagi.. haha
Alahai si Arissa nie buat muka comel plak
Baiknya dia sampai Bandung
Layan kan aja kalau dah pompuan bershopping kan
Ok masing2 dah dapat apa yang dihajati kan
Jom kita dinner plak
Sempat lagi snap gambar
hahhaa muka penat dan lapar
nie kenapa nampak muka hubby je.. yg lain gelap :(
hahahah ada la nampak skit muka Anum n yang lain
Seterusnya Jeans plak
Syok giler kedai2 dekat sini
yang nie nama kedai Toko Tiga.. apa yang special dekat sini kalau korang beli seluar labuh korang bleh mtk dia otterkan utk korang secara percuma... sangat best.. ok esok Anum sambung lagi ya
ok anum sertakan alamat Toko Tiga ya utk kemudahan kawan2 untuk ke sana apabila berada di bandung nanti ya
Toko Tiga - Original Jeans Centre
Clothing Store
Jl. Jend. Ahmad Yani 
No. 112-116 (Pasar Kosambi), 
Bandung, West Java, Indonesia
Tel :+62 22 7300420 

*Hari ini dan esok Anum ada kursus, pada semua yang sudi singgah blog Anum nanti Anum buat kunjungan balas ya,, Tq u all *

30 comments:

  1. Assalamualaikum Anum...lama dah xsempat berblog-walking...syoknya trip satu family ke Bandung..the more, the meriah..hehehe...

    ReplyDelete
  2. Salam Anum..
    wahh seronok tgk anum dan family bercuti2 Bandung..:)

    ReplyDelete
  3. anumm..nnt review pasal supir ye..

    ReplyDelete
  4. tersenyum riang muka mak anum dapathopping..

    ReplyDelete
  5. wah sonoknya! murahkan kat sana barang2

    ReplyDelete
  6. kasut tak minat jugak.. yang jeans tu suka.. ehehe..
    and bab makan..

    ReplyDelete
  7. Next time pergi Bandung boleh refer entry Anum ni supaya trip berjalan lancar.. ;-)

    Thank you for sharing.. ;-)

    ReplyDelete
  8. confirm makanan d sana sedap2 kan hanum

    ReplyDelete
  9. seronok bercuti jalan² dan rasa masakan di tempat lain kan

    ReplyDelete
  10. kalau Fida nak berjalan je...beli apa yg patut..Barulah duit tak lari kan..kalau nak buat cenderahati tu..boleh ja.seluar jeans dekat toko Tiga tu ori kan..tapi harga dia kita mahal ke dia mahal lagi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of