Campaigns

Sep 10, 2015

# Kuala Selangor # Mil Family

Jom balik MIL House Part 3

Assalamualaikum semua
Selesai melawat rumah uncle hubby
so kami jalan2 sekitar kawasan perumahan
patut la uncle hubby suka beli rumah dekat sini
 tengok la kawasan depan rumah sungai selangor
 yang nie projek perumahan fasa 2 akan di naikkan
 uncle hubby memang kaki mancing so memang terbaik la dia beli rumah dekat ngan sungai
 kawasan yang akan dibangunkan
  bestnya kalau rasa nak mancing lepak je depan rumah
  si kecik yang montel
cantik kan view depan rumah.. tapi jangan bimbang kawasan perumahan nie bebas banjir
gambar last sebelum pulang
*Hari ini Anum ada kursus 1 day
kepada yang sudi singgah tq*

34 comments:

  1. Petang2 blh santai jalan2 tepi sungai.. Ehemm, macam org dulu2 gi dating je..hehe

    ReplyDelete
  2. seronoknya..tenang ja tiap hari memandang air sungai..

    ReplyDelete
  3. luasnya mata memandnag.. pepagi msti nyaman je kan?

    ReplyDelete
  4. Salam khamis...
    Singgah pagi melawat kawasan :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh beli rumah dah........betullah apa org kata...bila dah kawin rezeki pon makin meluas...you have such a happy family!
    klik klik nuffnang THEFACESHOP!huuhuu
    jom sggh blog saya and leave ur comment here
    http://aimanbudakbaik93.blogspot.my/2015/09/short-trip-to-langkawi-island-hopping.html

    ReplyDelete
  6. Seronok dapat memancing tempat macam ni.

    ReplyDelete
  7. Rehatkan diri pergi sungai memang seronok.

    ReplyDelete
  8. luasnya sungai..takut pulak kita tengok.btw, cantik view kat sini

    ReplyDelete
  9. best la rumah tepi sungai... kalau tak banjir ok la anum...

    ReplyDelete
  10. Ohh.....kaki pancing mmg best ler.....pagi pagi dah boleh baling joran hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/