Campaigns

Sep 8, 2015

# Kuala Selangor # Mil Family

Jom balik MIL House Part 2

Assalamualaikum semua
Ok hari ini nak sambung entry semalam
  Haaaa ini la kawasan rumah uncle hubby
 Uncle hubby baru beli rumah dekat Kuala Selangor
  Si kecik punya suka kan sebab dapat rumah besar
  Now under renovation, dah la amik corner lot tambah lagi.. comfirm besar la
 Nie dah kenapa aksi cm nie
laaaaaaaaa nak lompat rupanya
 ok lepas dah lawat kawasan rumah kita jalan2 sekitar kawasan perumahan
*Esok Anum cuti Exam
Doakan Anum ya*

32 comments:

  1. Exam ape tu Anum?Allah yuftah alaikum

    ReplyDelete
  2. Upsr jugak ye anum..
    Hehehhe

    Good luck..

    ReplyDelete
  3. Goodluck anum...
    Semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  4. ummi pun tak sabar nak duduk rumah baru.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..untung dapat corner lot boleh add lagi

    ReplyDelete
  6. Bestnya Num kalau dpt rumah corner lot

    ReplyDelete
  7. corner mmg untung...bleh tambah ruang...tp mesti mahaiiii kn

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/