Campaigns

Sep 7, 2015

# Kuala Selangor # Mil Family

Jom balik MIL House Part 1

Assalamualiakum semua
huhu masih x hilang penat rasanya
last weekend ada sport day office
Anum join badminton.. hehe macam best je kan padahal main sekadar taman bunga
Ok hari nie nak share gambar2 semasa Anum balik Kuala Selangor
 Tujuan sebenar balik kampung nie nak tgk rumah pakcik hubby
 Kami kan kanak2
 Pantang jumpa taman
 si kecik nie sepupu my hubby
 lama kot x main buai
kanak2 sangat kan kami
 tengok la my abg sado nie..
ok settle main kat taman jom kita tgk rumah uncle hubby

39 comments:

  1. happy quality time with family.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi....
    stress bler gomen block blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikkk,sejak bila tu.... Sbb td boleh lagi,ke ikut kementerian...???

      Delete
  3. Salam, hahaha mmg riang ria..tp cantiklah lukisan kat gelung besar tu...ada nobita lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. singgah pagi cni..
    seronk tgk gmbr2 anum..

    ReplyDelete
  5. cukup masa bersama keluarga dah buat hati rasa bahagia.. ;)

    ReplyDelete
  6. Bercuti memang seronok. Dapat rehatkan minda.

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. Betul laa kak anum, nampak remaja je akak ngan abg sado.. Hihi

    ReplyDelete
  8. Pic last skli tu, sape yg sado ye,huhuu.....;-)

    ReplyDelete
  9. Apa khabar..mengejutkan setelah bertapah entah ke mana..muncul

    ReplyDelete
  10. Apa khabar..mengejutkan setelah bertapah entah ke mana..muncul

    ReplyDelete
  11. Amboiiii seronoknya.....nampak anum muda jer kannnn hihihi

    ReplyDelete
  12. Hihi.....tak pe ala kanak kanak pun janji happyyyy

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/