Campaigns

Sep 14, 2015

# BKA # Matrade

Badminton MATRADE Team Part II

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Hari ini nak sambung entry last week
Pertandingan tamat around 3pm

Semua player yang hadir pada hari ini (ini suku je daripada keseluruhan kakitangan Matrade)

Our team BPP (termasuk Anum hanya 4 org shj peserta wanita)
yang lain penyokong je.. penat wow :(
 Alhamdullilah kami dapat tempat ketiga untuk markah keseluruhan bahagian

Bersama our CEO (Baju Hijau) menerima hadiah kemenangan
 horeyyyyyyyyyyy mu hubby dapat tempat kedua wakil utk bahagian BKP
 Tapi sayang x sempat nak snap gambar my hubby ye la sebab dia bahagian lain
 alhamdullilah...
dannnnnnnn ini adiah yang tiada nilainya.. 
haha bengkak kena raket..
masa kena nie x terasa sakit, bila dah balik rumah baru rasa sakit
tapi puas hati dengan game....
enjoy sangat :)
* esok anum akan bercuti sehingga jumaat, 
thanks pada yang sudi singgah blog anum ya
jumpa kalian next week *

42 comments:

  1. mesti sakit tu..
    seronoknya bersukan..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi dari nieyl :)
    aktif...bagus...tahniah menang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah menang..apepun semoga kesan lebam dan sakit tu cepat hilang hendaknya.

    ReplyDelete
  4. aduh seriau pulak tgk bengkak tu... apa pun tahniah anum...

    ReplyDelete
  5. macam mana main badminton sampai merah merah macam tuh.....huhuuhuhuh ...
    daebaklahhhh dapat tempat ketiga..lama sesgt tak main badminton ...

    ReplyDelete
  6. Tahniah Num....oklah dpt tempat ketiga dapat hadia jugakkan....

    ReplyDelete
  7. Ouchh mesti sakit tue anum.. tapi tak pe berbaloi la menang jugak kan.. take care yer...

    ReplyDelete
  8. ini la orang selalu cakap "main sampai bengkak!"

    hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah...macam mana sampai boleh kena raket tu??

    ReplyDelete
  10. oh my kesian nyer tangan sampai bengkak.. hopefully sekarang dah ok.. anyway tahniah!

    ReplyDelete
  11. tahniah.. :).. tapi part lebam kat tgn tu paling bernilai..

    ReplyDelete
  12. sakit, penat tapi enjoy kan,..:) tahniah anum..

    ReplyDelete
  13. tudiaaa Anum.. gitu sekali kesannya.. tapi nikmat kan..
    before sakit dulu.. CT dah puas rasa dah.. sakit2 bersukan tp puas hati..

    ramai join.. bleh eratkan friendship =)

    ReplyDelete
  14. berbaloi juga dpt hadiah tak ternilai tu hanum..heheheh...patut la body sgt fit, aktif juga hanum ni erk...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/