Campaigns

Aug 10, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com

Assalamualaikum semua
Petang nie nak masuk Bloglist Mia
Rasa teruja nak join sebab setiap hari Anum memang akan singgah blog beliau
Jom ramai2 kita join


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Share:

35 comments:

  1. selamat berjaya

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Haii..Jln2 sini..Dari Segmen Yang Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html#.VciBFfOqqko

    Semoga Berjaya..

    Follow me back..ehekk

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari segmen yang sama. Good Luck!!

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    Jemput sertai ke segmen kite yek -> http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari blog kak mia..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. cik en pon de join..
    GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
    Nak Sketch Pic free?
    Jom test luck korang kot kot terpilih
    dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum/hai..

    Saya datang balas kunjungan di sini.. Jemput singgah rumah saya jika belum pernah datang ye.. ;)

    √ http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html?m=1

    √ http://hanyadihatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Cx singgah sini daripada segmen yang sama! All the best! :))

    ReplyDelete
  9. Cx singgah sini daripada segmen yang sama! All the best! :))

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama.. semoga berjaya dalam segmen nie yer.. Amin...

    http://mselim3.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Hai kak Anum! Arol datang bersiar-siar kat sini dari segmen yang sama. :D

    ReplyDelete
  12. hai , ain datang singgah blog awak .
    .
    rajin rajin lah singgah blog ain.
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. ambil angin kat sini.. jom ambil angin dekat blog SukaGelak pula :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. good luck ..bw dari segmen yg sama..n follow sini

    http://www.efaothman.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-bloglist-16.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  16. tahniahhhh..

    http://www.mialiana.com/2015/08/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels