Campaigns

Aug 27, 2015

# Matrade # PICC

Sambutan Hari Wanita 2015

Assalamualaikum semua
Ok hari ini nak up gambar2 semasa
Sambutan Hari Wanita 2015 yang diadakan di PICC Isnin lepas
 Sampai2 kami daftar dulu so dapat la gift
 Aturcara Program
 Dirasmikan oleh our PM
 Dah selamat masuk dewan
 Beribu orang dalam dewan
 Horey dapat bergambar dengan Sharifah Shawati
 yang nie plak pengasas Sendayu Tinggi Pn Rozita Ibrahim
 Dah nama kaki gambar memang wajib le snap kan
 hehe sambil2 dengar forum kita berwelfie
last sebelum balik.. ok syok sangat dapat join event macam nie.. semasa forum bual bicara yang best macam2 pengalaman kita dapat dengar daripada panel2..

24 comments:

  1. Panjangnye rambut Anum.Friendly nya Pn Rozita tu

    ReplyDelete
  2. wahh! wanita-wanita berjaya di situ.. Pn Rozita dan Datin Sharifah Shawati.. :))

    6 tanda anak kekurangan zat besi

    ReplyDelete
  3. Meriahnya sambutan hari wanita..

    Lurusnya tambut kak anum..")

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Wanita akak Hanum.

    ReplyDelete
  5. Seronok hadiri acara macam ni. Boleh rehat dari kerja kejap.hehe..

    ReplyDelete
  6. Kalau ai pergi mesti dapat jumpa anum dekat sana tapi kebetulan on that day ai cuti.. eemm..

    ReplyDelete
  7. wow sharifah shahwati is so pretty.Untunglar dapat jumpa.
    Best betul dapat join forum macam ni..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/