Campaigns

Aug 4, 2015

Raya kan sebulan :)

Assalamualaikum semua
sambungan entry semalam kan
Dah kebetulan balik ada hal so kami amik peluang la beraya ke rumah saudara mara yang x sempat kami singgah pada hari raya  
 Bila 4 beradik berkumpul + My Mom
 Adik Beradik Anum 4 pompuan +6 lelaki... 
 Amik kesempatan la beraya kan
 Alang2 dah balik kampung
 heheh x yah baju raya la kan...
 hehehe suasana kg yang selalu Anum rindukan
 Kami bertolak balik pada hari isnin lepas.. Anum tumpang adik Anum blk KL
 Yang nie Abg Anum yang stay dekat Semenyih.. Adik Anum drop dekat my office..
Hubby ajak ngeteh sebab dah sampai area sini sebelum pulang ke destinasi masing2
Share:

36 comments:

  1. Assalamualaikum...
    nieyl singgah pagi kat sini =)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya lagi kak anum..")

    ReplyDelete
  3. muka adik beradik anum ade iras2 anum jgk..

    ReplyDelete
  4. Singgah kejap..meriah nmpk..hehe

    ReplyDelete
  5. ramai nya adik beradik Anum..seronok la..

    ReplyDelete
  6. minggu depan ada lagi nih hhehehe kita je belum sempat jalan macam tahun lepas hubby buzy skit

    ReplyDelete
  7. Tak pandang lain dah.. dari gambar pertama sampai last.. dok carik gambar anum bertudung.. cantik.. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya..best kalau bleh jalan raya reramai ngan adik beradik

    ReplyDelete
  9. Salam, meriahnyaaaa balik kampung kan! Selamat hari raya (eh, masih belum lambat lagi nak wish kan?) haha :D

    ReplyDelete
  10. nak tgk maju raya anum laa.. baru dpt terjah blog anum ni...

    ReplyDelete
  11. ha ah...puasa sebulan jd raya pun sebulan..heheheh

    ReplyDelete
  12. salam aidilfitri lama tak singgah blog ni ;-)..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum