Campaigns

Aug 14, 2015

Nisa Weeding Part 6

Assalamualaikum semua
sekejap je masa berlalu 
sedar x sedar dah jumaat kan
minggu akhir syawal la nie kan
Ok hari ini masih lg di entry my nephew
Jom layan2 gambar bersama pengantin
 haha lupa nak kasi tau Anum & Hubby jadi pengapit
 Semasa persandingan di jalankan
  Nisa x de buat tepung tawar sanding kejap je n terus makan beradap
 After makan gambar dengan family.. Family my brother.. seorang x de adik nisa perempuan sebab ada exam dekat sekolah.. (Nangis2 ateh x dpt join event kak long)
 Yang nie pula bergambar dengan family lelaki & perempuan
 hehe kasi ibu bapa yang duduk .. bagus2
 Yang nie plak bergambar bersama kakak anum yang lain mak.. rajin dia datang dari kuantan
  Adoi gambar memang kabur al maklum la phone je kan.. 
gambar yg cantik2 kena tunggu dari jurukamera Nisa la nanti.. 
  Pengapit pun nak bergambar dengan pengantin, hehe
 last gambar adik Anum n bakal adik ipar (perempuan nie)
Alhamdullilah sekitar majlis semuanya berjalan lancar..
Tahniah pada Nisa & Husband (Zubir)
Tahniah gak pada abg & akak ipar dapat menantu...
Lupa nak tunjuk ini kad jemputan Nisa...
ok thanks pada yang sudi baca kisah my nephew
Happy Weekend all
Share:

32 comments:

  1. serious yui suka warna tema pgntin tuuu..cun!

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat..
    Singgah sini..
    melawat sambil membaca dan komen =)
    Kreatif pelamin cmtu..cantik..

    ReplyDelete
  3. Mengimbau kenangan betul tgk org duk atas pelamin ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. pelamin tu lebih kurang macam pelamin sepupu saya!!! tapi dia punya kaler putih....gantung2 bingkai gambar...hihi

    ReplyDelete
  5. salam singgah dan jenjalan kat sini. :)

    ReplyDelete
  6. oo jadi pengapit..pelamin tu simple giler..kai pallet

    ReplyDelete
  7. Happy family... till Jannah.. .amin...

    ReplyDelete
  8. suka dengan pelamin dia..tak sarat..simple je..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Anum,

    Comel jer Anum & hubby jadi pengapit.. Sweet sgt tau.. Alhamdulillah majlis berjalan lancar.. :-)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels