Campaigns

Aug 11, 2015

# My Family # Nephew

Nisa Weeding Part 3

Assalamualaikum semua
Masih lagi di entry nephew nikah
Jom sambung
 Sementara menunggu Tok Kadi sampai
 
 Bersama kawan2 Nisa
 My hubby jadi orang penting
 Penerangan Tok Kadi kepada pengantin & abang Anum 
 Sesi Akad & Nikah
 Alhamdullilah dengan sekali lafaz my nephew dah bergelar isteri
 Salam minta restu kedua ibu bapa 
 Bermula la sesi air mata mengalir tanda kesyukuran dan serahan kepada si suami
 Salah dan silap di maafkan
 Sukanya akak ipar Anum dah dapat menantu
 Bersalaman dengan bapa pengantin lelaki
  Bersalaman dengan ibu pengantin lelaki
 Pembatalan air wuduk
 zoom skittttttttttt
 Seutas gelang emas tanda pembatalan air wuduk   
 Sarung jangan x sarung 
 With my family yang hadir utk akad & nikah Nisa
 Kesemua family lelaki & perempuan
 Ibu & Bapa pengantin lelaki & perempuan
 With their friends
 My Brother & Akak Ipar
Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar.. 
so selepas majlis ada jamuan skit kemudian pulang ke rumah, 
Esok majlis sanding plak
kita sambung esok ya
* entry auto publish sebab Anum ada Exam KPSL 
Doakan Anum ya*

24 comments:

  1. alhamdulillah...tahniah anak sedara anum...

    ReplyDelete
  2. Semoga berpanjangan jodoh dan berbahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  3. Salam, wah elok je nikah pakai baju warna maroon, camni sy pun boleh lah pakai selain putih mase nikah nt..hihi :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... and good luck anum..semoga dipermudahkan urusan menghadapi exam.. ;-)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tantek orgnyaa...manis je...

    num..nanti email kat mun alamat ye.. mun nak pos kad kawen :)

    siti_doraemon85@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. cantiknya baju pengantin...pengantin yang baju oren pun cantik jugak..ehheh

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. hehe nasib x jadi cem video2 viral yg lawak2 tu time akad hehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/