Campaigns

Aug 7, 2015

# My Family # Nephew

Nisa Weeding Part 1

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Jumaat
Ok hari ini nak start update gambar2
anak saudara yang kedua selamat bernikah
ini la salah satu sebab mengapa Anum ulang alik balik kampung
  Malam berinai 
  Guna inai makkah je
 BFF Nisa datang membantu
  Anak2 buah melepak di rumah abg Anum
 Haaa tuan rumah relax je.. hehe
  Kawan2 Nisa 
 Disebabkan guna catering so x banyak kerja la nak kena buat
 Selesai pasang pelamin kami rasmikan dulu
  Amboi hubby senang banyak nie
 Wajib la gambar kami berdua kan
 Jom kita rasmikan pelamin pengantin
  Cantik gak pelamin my nephew ni... 
   Hahah ini kalau Nisa tgk gambar comfirm mengamuk nie
   Santai betul mak saudara kan
  hahaha, disebabkan malam ni malam berinai so kami melepak je la
 ini la kerja kami
konon2 sado la tue.. ok Nisa akad nikah hari Jumaat, 
so esok kita ke majlis akad nikah dia ek..
sambung next week
daaaaaaaaaaaaa
happy weekend

30 comments:

  1. Cantik pelaminnya...simple je. Tahniah utk pengantin 😊

    ReplyDelete
  2. Cantik pelaminnya...simple je. Tahniah utk pengantin 😊

    ReplyDelete
  3. cantiknya pelamin
    Tahniah pada pengantin
    Selamat Pengantin Baru

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaaa pelamin. hehe. sekarang memang ramai suke style pelamin mcm tu kan.
    btw, tahniah utk pengantin ^^

    ReplyDelete
  5. cantik pelamin...mesti meriah bila semua saudara mara balik kn time ada mjlis gini

    ReplyDelete
  6. congratulations tuk anak sedara anum! wah mak dengan pak saudaraaaaa sakan hik hik hik

    ReplyDelete
  7. tahniah utk anak buah si penantennya.. mak buah n pak buah sakan resmi pelamin..

    ReplyDelete
  8. Singgah Malam...
    Datang membalas kunjungan..
    Maaf yea..hari ini terlalu bizi..
    Tak sempat nak terjah siang hari =)
    seronoknyer kenduri kahwin..
    rasa nak bersanding lagi la ngan org yg sama..hihihi..
    nak fefeeling pengantin...

    ReplyDelete
  9. ahhaah.. pengantin baru gak anum ngn hubby.. ahahhaha

    ReplyDelete
  10. Selamat pengantin baru nisa
    Selamat pengantin lama anum heheh :)

    ReplyDelete
  11. ai suka pelamin tu sebab ada warna kuning.. ;)

    ReplyDelete
  12. kenduri kahwin ni lebih senang guna katering je..ade la masa rehat sikit kan

    ReplyDelete
  13. comelnyaa inai ada love love gituuu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/