Campaigns

Aug 25, 2015

# Cooking # Homemade

Ini la hasilnya

Assalamualaikum semua
Semalam dah up resepi aiskrim oreo kan
Hari ini Anum nak share hasilnya
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Alhamdullilah Aiskrim kami menjadi
 Zoom skit ...
 Ok jom kita try test :)
 Tengok la my hubby semua nak dihabiskan , hehe
So apa lagi buat mereka yang ada anak2 ramai atau 
anak2 yang suka aiskrim better do your self..
sebab kita leh berjimat cermat... percaya la berbaloi- baloi..

42 comments:

  1. Model aiskrim tu...nampak smooth je aiskrim tu..cam nak rasa jugak

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dr nieyl =)
    itu dia hasil nya...
    sedapnyer...

    ReplyDelete
  3. Salam, haha sebijik mcm eskim oreo Mcd, mmg jimat..:D

    ReplyDelete
  4. memang best sangat ni..mencengkam kalbu ni..

    ReplyDelete
  5. Selalu 'terserempak' dengan resepi home made ice cream tapi tak buat-buat. Hehe. Meltingnya tgk aiskrim oreo!

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. berbaloi2 kan bila makan yg buat sndiri.. :)

    ReplyDelete
  7. sedap sangat..anytime boleh buat. tapi kena tunggu sehari la nak nak bagi beku sikit.

    ReplyDelete
  8. maaacammm eskrim sebenar...mmg eskrim pun kan anum...ok..nak try juga

    ReplyDelete
  9. dapnye...untung buat sendiri leh mkn dgn puas

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/