Campaigns

Aug 20, 2015

Horeyyyyyyyyyyyy Saya Menang :)

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu
Tau2 dah khamis kan
Ok la hari ini nak up Anum dapat gift from Kak Yana
nak tau apa gift jom terjah
 Alhamdullilah dapat tasbih
 siap Kak Yana kasi business card lagi
 comel kan card dia
Anum suka sangat dengan pemberian Kak Yana
Syukur sangat dapat kenal melalui alam maya
Anum memang suka singgah blog akak
Terima kasih sis...
kepada yang nak gift macam Anum dapat kena la selalu
terjah blog beliau.. ok jom sambung kerja....

42 comments:

  1. tahniah akak...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi...
    singgah sini...
    cantik warna diaaa....
    tahniah anum..

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Alhamdulillah rezeki.. ;)

    ReplyDelete
  4. Cantik Tasbihnye. Kena tengok blog Kak Yana juga.

    ReplyDelete
  5. Tahniah akak. Murah rezeki sentiasa. Hadiah pun cantik,

    ReplyDelete
  6. Tahniah Anum.. Lama tak datang menjenguk.. sihat?

    ReplyDelete
  7. syukur alhamdulillah..tahniah anum :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..rezeki..tahniah.. :)

    ReplyDelete
  9. dapat jugak..memang cantik. ..akak pulak memang tak de tasbih macam ni..yang ada yang tekan2 tu je..lepas ni boleh biasakan guna tasbih macam ni pulak..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah anum... wah best yana dah ada business card lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  11. betul tu.. kawan2 blogger semua pemurah =)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anum...tahniah2 yer...

    ReplyDelete
  13. yeay...anum pun dapat eh..sis JM pun dapat....comel kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of