Campaigns

Aug 3, 2015

Alhamdullilah

Assalamualaikum semua
Last week Anum janji nak up entry kenapa Anum pulang ke kampung last week  kan
 Ok tujuan utama Anum balik semula ke kampung adalah utk menghadiri Perbicaraan Harta Pusaka Arwah
 Sekali gus mengumpulkan semua adik beradik kami
  Dalam gambar nie terkumpul la 9 orang adik beradik satu ayah satu mak iaitu adik beradik Anum
Sebenarnya adik beradik Anum 10 orang tapi masa ini Abg sulung x sampai lagi
 Ha ini la gambar Abg sulung Anum
 Sewaktu sesi perbincangan sebelum ke dewan bicara
 Selesai semua urusan, dan kata sepakat telah diberikan maka kami bergambar kenangan
 Genap 15 orang anak Arwah Haji Abdul Majid Bin Haji Yaakob +  My mom
 Selesai bicara kami berkumpul sebelum berpisah
hehe masing2 dah penat ye la sebab seawal jam 7.30am kami dah sampai ke sini
Alhamdullilah Allah S.W.T permudahkan urusan kami.. la lupa nak info my arwah abah kahwin 3.. so my mom last . Sebab tue la total adik beradik bila berkumpul ada 15 orang semuanya.. 
Ok esok Anum sambungan ya..
* Hari ini memang x sempat nak BW , BZ tahap gaban *

30 comments:

  1. Singgah pagi...
    wah!okey la tuh...
    nieyl ada 2 org mak jugak...hihi...nak tambah 1 lagi..hahaha..
    nant kita sama la..:P

    ReplyDelete
  2. Wah, meriah laa blk kg ramai2.hihi

    Alhamdulillah.. Smg dipermudahkan urusan kak anum n keluarga.. Ameen..")

    ReplyDelete
  3. Ramai juga adik beradik Anum. Syurkurlah semuanya sepakat dan bersatu hati...

    ReplyDelete
  4. Ramai adik beradik kak anum... Seronok nya... Nak nak kalu raya.. Sgt meriah kann... Adik beradik eija 10 juga.. Tpi dah pergi dua T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke.... alhamdullilah seronok adik beradik ramai

      Delete
  5. oo..ade perbicaraan harta pusaka rupanya..

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah..semoga dipermudahkan segala urusan anum & family

    ReplyDelete
  7. singgah syawal. selamat hari raya anum :)

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Bestnye keluarga besa no, pape mjls mesti meriahkn... Cikna 4beradik tp msng2 duk jauh

    ReplyDelete
  10. wahhh...meriahnya 15 org ...:D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dah selesai semuanya.

    ReplyDelete
  12. Salam, phew..orang dulu2 mmg anak ramai2 kan, kak..hari tu ada juga abah saya kena kumpul camni utk setelkan urusan harta tu, sekali berkumpul mmg ramai dan meriah lah, sbb semua kena ada..hihi..

    ReplyDelete
  13. oh kisahnye Anum..baru tau... okey.. mmg ramai le adik bradik ye anum, kalo adik bradik anum, me snang nak cam, heee~ muke sepesen je...heeee...

    ReplyDelete
  14. wah meriah tu klu 15 semuanya..belum lagi yang dah ada anak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... kalau campur anak2 cucu memang x muat gmbr

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)