Campaigns

Jul 29, 2015

Wordless Wednesday #134

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Last week punya cerita
 Ini la kampung Anum, nampak x pokok apa tue
 Sampai je rumah mak kata nangka dah masak
 Rezeki2
 Alhamdullilah dapat nangka madu 
 Hasilnya.. hehe banyak dan manis sangat
 Kalau dah ramai balik begini la keadaan susunan kereta
 Bunga Pudin.. dulu suka sangat tanam pudin nie..
 Sempat ngeteh ngan family
Td dah nampak pokok kan. now hasilnya.. memang rezeki balik kampung lagi 
 View pokok buah-buahan hasil tanaman Arwah Abah & My mom
 Kalau duduk kampung petang2 memang membakar la jawabnya
 Musim kat Temerloh skrg panas terik, sedap sgt bakar daun2 kering
Peneman my mom.. hehe last week kami balik ke kampung semula selepas pulang beraya, penat memang penat tapi demi family semua kena berkumpul.. nak tau sebab apa kami kena balik ke kampung semula nanti Anum share entry ok

30 comments:

  1. wahh..kenapa pulak tu..ade perjumpaan family ke?ke mkn2 durian?hihi

    ReplyDelete
  2. Untung sapa anak kampung cmnie kan...
    teringin jugak nak ada kampung...
    tapi apa kan dayo..mampu tgk kampung orang aje laaaa....

    ReplyDelete
  3. wahhhh indah dan damainya kampung anum.... =))

    ReplyDelete
  4. Memang sedap nangka madu tu akak. Durian pun sama.

    ReplyDelete
  5. bestnye nangka madu itu...wahhh...kecur liur wei.. ;-)

    ReplyDelete
  6. sdpnya tgk ngka tu anum..syioknyaa tu best duk kg =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah kalau di beri peluang nak duduk kg

      Delete
  7. tenang je nampak kampung..bestnya..

    ReplyDelete
  8. wah.. suka sangat suasana kampung macam anum tu.. huhu.. tapi teman dah xde kampung macam tu dah.. arwah atuk n opah dah tiada.. so, takde dah balik kg.. takde dah merasa suasana dusun mcm kg anum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la tempat anum membesar.. alhamdullilah masih ada kg

      Delete
  9. selamat hari raya anum...maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  10. musim durian dah habis..mai musin nangka & cempedak pulak..=D

    ReplyDelete
  11. best kan duduuk kg
    suasananya tu sejuk sunyi

    nanngka tu sedapnya. tp saya x mkn lg.huhuhu
    mmg rezeki sbb skrg musim buah kayu, kan
    nak nak droyan

    ReplyDelete
  12. Luas kawasan rumah kampung anum ni..macam² pokok ada.

    ReplyDelete
  13. Wah bestnya ada kebun ..Seronok laa depa dapat balik kampung ...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of