Campaigns

Jul 23, 2015

Riang Ria Raya with MIL Family 2015

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum dah start keja.. korang macam mana?
Ada yang dah start keja ke?
Ok hari ini nak share gambar2 raya 
 Raya tahun ini kami beraya di Kuala Selangor dahulu :)
Every year kalau dekat rumah MIL memang wajib ada ketupat
 Raya pertama bergambar selepas sesi bermaafan.
 Selesai solat kami terus ke rumah atok ada kenduri tahlil dan open house
 Selepas makan2 balik rumah dan berehat
 Raya kedua beraya ke rumah makcik & pakcik sebelah hubby di kampung sawah 
 Memang teruja la kan, berjumpa sanak saudara
 Rumah kedua yang dituju
 Orang bandar jumpa sawah katanya.. haha
 hahaha, adalah dalam 5 biji rumah untuk raya kedua 
raya ketiga anum dah bersiap nak balik ke temerloh.. jom ke temerloh
di sebabkan banyak sangat gambar2 raya so anum sekalikan je semua..hehe
ok sambung keja plak
Share:

40 comments:

  1. Salam Eidulfitri Num....maaf zahir batin
    Comel Anum bertudung

    ReplyDelete
  2. segak anum...pakai selendang...Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri buat Anum dan suami..
    Sweet je tengok anum pakai selendang..
    cantiklah pemandangan berlatarbelakangkan sawah padi tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya ye buat sis anum sekeluarga, happening je sume pic2 kat atas :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya mba anum hehe cantik deh pakai kerudung :)

    ReplyDelete
  6. meriah raya anum...alhamdulillah.. selamat hari raya yer anum... tebekenan baju raya anum kaler merah tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya.. family kite pon wajib ade ketupat.. :)

    ReplyDelete
  8. salam aidilfiri , maaf zahir batin buat anum & suami...

    ReplyDelete
  9. slmt hari raya, maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
  10. kuih raya masih ada lg ke Anum...

    ReplyDelete
  11. Lawa baju raya yang hari pertama tu..

    ReplyDelete
  12. MIL Anum ikut balik kg kan ? gila sporting hehe..

    ReplyDelete
  13. bestnya ada ketupat..susah nak jumpa ketupat skang..orang dah malas nak buat..huhu

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya kak Anum. hehe. ketupat pun jadi juadah wajib kat kampung kite. hehe

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya anum ;))))

    ReplyDelete
  16. Bestnye..meriah betul raya anum..Selamat Hari Raya Anum and family.. ;-)

    ReplyDelete
  17. meriahnya
    seronok berkumpulkan.oo
    ingt sis beraya di pahang dlu.. hihihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels