Campaigns

Jul 28, 2015

Mandi Sungai Pahang

Assalamualaikum semua
Kepada semua yang sudi singgah blog Anum semalam
Tq banyak2 sory semalam Anum bercuti
Ok hari ini nak up entry mandi manda
 Kebetulan masa balik raya memang pasir sungai tengah cantik
 apa lagi ini la masanya kita mandi sungai, sebab anak2 buah ramai pasti seronok kan
 Lupa nak info rumah anum kat tloh betul2 belakang sungai pahang je
 mengikut kata mak dah berbulan x hujan, patut la pasir cantik je
 malam kami buat bbq, kumpul satu family
memang nak celebrate bday my brother.. ini la family kecil my brother
ok dah habis cerita mengenai riang ria raya.. hehe
* sory sangat2 hari ini bz sangat x sempat nk BW *
Share:

28 comments:

  1. cik en pon suka mandi sungai.. tp kt perak sg perak agak dlm.. ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan. ini pun dah dalam sejarah sg pahang kering

      Delete
  2. Bermandi manda di sungai memang aktiviti yang menyeronokkan...

    ReplyDelete
  3. Ehh rumah Nani pun dekat dengan sungai Pahang :D

    ReplyDelete
  4. Seronoknyer...tetibe nak plan wat family day =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alhamdullilah memang meriah kumpul beramai

      Delete
  6. Ni kalau dah berkumpul reramai memang rasa nak balik pun sayang.. memang happening.. ;)

    ReplyDelete
  7. dalam ke cetek ni anum..nampak macam dalam sebab luas..

    ReplyDelete
  8. Takda ikan patin?
    Macam cetek je sungai pahang tu. Selalu nampak macam besar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la keadaan yang sagt membimbangkan

      Delete
  9. wah best nye mandi manda..lama tak g mandi manda camni..

    ReplyDelete
  10. happening..siap mandi sg pahang lg raya2 ni..hihi

    ReplyDelete
  11. bestnya lahai
    siap berbbq lagi

    ppst:sis cntik lah header raya

    ReplyDelete
  12. Luas sungai pahang ni..kalau air xbanyak nampak pasir cantik tapi sekali banjir besar memang ngeri tengok.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum