Campaigns

Jul 2, 2015

Jom layan Gambar2 Instagram#11

Assalamualaikum semua
Selamat pagi.. Apa khabar?
Ok hari ini Anum bz skit, so sebelum memulakan tugas nak up entry dulu ya
Hari ini nak share ngan kawan2 menu sepanjang ramadhan ini
 Ramadhan 1
Ramadhan 2
  Ramadhan 3
  Ramadhan 4 cuti masak IFTAR with siblings KL
  Ramadhan 5
  Ramadhan 6
 Ramadhan 7
  Ramadhan 8 - cuti masak IFTAR with Kak Mon @ TTDI
 Sedap sampai tapau bawak balik :)
  Ramadhan 9
  Ramadhan 10
  Ramadhan 11 - IFTAR @ my mom house (Temerloh)
  Ramadhan 12 - IFTAR @ My Brother house (Mentakab)
  Ramadhan 13
 Ramadhan 14
ok setakat ini dahulu nanti kita sambung utk next ramadhan ok.. alhamdullilah setakat ini x jejak kaki lagi ke bazar ramadhan.. terasa jimatnya duit.hehe
Selamat menjalankan tugas semua

44 comments:

  1. Mak oiii...meriahnya Ramadhan Anum. Tabik spring toing toing. Akak langsung x masak untuk berbuka. Semata2 masak untuk sahur jer...hahahhaa

    ReplyDelete
  2. wah!syabas..harap² tahun berjaya la tak jejakkan kaki ke bazar..hihihi :)

    ReplyDelete
  3. tengok semua gambar ni time tengah puasa dugaan betul hehe

    ReplyDelete
  4. Setakat ni tak pernah lagi beli lauk dekat bazaar.. beli bahan mentah je, masak kat rumah.. ;)

    ReplyDelete
  5. aku mmg target tahun ni tak nak beli langsung kat bazar kecuali kuih yang kami betul2 teringin je...
    setakat ni mmg berjaya...Alhamdulillah...

    mmg jimat kan...

    ReplyDelete
  6. Waaahhh gambar2 sis ni buat bagi idea pada saya nak makan apa buka nanti.. hihihi

    ReplyDelete
  7. saya dah kerap ke bazaar. terpaksa sebab sampai rumah dah 6.30 petang. hukhuk

    ReplyDelete
  8. bestnya gambar berbuka ramai2 yang last tu anum..

    ReplyDelete
  9. wahh..ini diary ramadhan anum ni :)

    ReplyDelete
  10. sedapnye anum..tengok sambil telan air liur
    semua nampak sedap

    ReplyDelete
  11. Saya tak menyempat nak ambil gambar menu berbuka. Kadang-kadang tu berbuka dengan kurma dan horlicks. Lepas tu anak menangis. Terus layan anak, tak sempat nak masak, nak keluar beli pun tak sempat. Suami pulak keje malam. Lagi lah.

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  12. Wahhhh gambo makanan... Sedap sedao belaka ni!

    ReplyDelete
  13. Wah sejak kawin ni rajin anum masak!! 😍

    ReplyDelete
  14. masak sndiri puas hati dan mnjimatkan, kan !
    tahniah diucapkan kerna msh blm jejak ke bazar..

    ReplyDelete
  15. menu yang simple tapi menyelerakan..mau 2,3 kali tambah ni... nyum nyum..

    ReplyDelete
  16. uuuuish meriah sungguh semuanya.. sedap2 belaka nampak..
    kalo CT suka dessert la during ramadhan..

    ReplyDelete
  17. Qudut dah botak yer Num hihi.....
    Sambal belacan tak tinggal anum ek

    ReplyDelete
  18. Salam, haaa tu dia..sedaaaapppnyeee semuaaa...hahah

    ReplyDelete
  19. alahaii..menggoda sungguh benda2 dalam pinggan tu

    ReplyDelete
  20. syoknyer...berbuka ramai2.dah lama tak berbuka ramai2 mcm tu..selalu berbuka dgn husband jer.Nak balik kg Fida..jauh sangat..tunggu nak raya ni je..baru sempat berbuka ramai2.tu pun kg husband,kelantan.Kg Fida next year pulak..hukhukhuk

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)