Campaigns

Jul 1, 2015

IFTAR with Family Temerloh Part II

Assalamualaikum semua
Selamat pagi.. Ok hari ini nak up gambar2 
semasa Anum balik kampung utk berbuka dengan family.
Hari sabtu dah berbuka dekat rumah my mom, 
so ahad kami semua di jemput utk berbuka dekat rumah my brother plak,
 iaitu di Taman Bukit Cermin, Mentakab.. 
 Gambar2 di ambil semasa sesi berbuka
 Kebetulan rumah my brother ini baru siap, barang2 x habis kemas lagi
 Alhamdullilah happy dapat berbuka bersama family
 Anak2 buah yang ramai, 
membuatkan kami ketawa melayan gelagat mereka
 Ala ciannya my hubby sampai kat pintu duduknya..hehe 
 nampaknya bertambah semuanya :)
 kalau datang rumah my brother memang wajib ada sate ikan.. memang sedap
 Buah tembikai memang sedap membasahi tekak kan.. haha
ok itu je la gambar2 utk di kongsi .. selepas berbuka & solat kami semua bergerak pulang ke destinasi masing2, ada di kl ada di kuantan.. alhamdullilah semua perjalanan selamat sampai.. Ok jumpa lagi my big family raya nanti..
Share:

36 comments:

  1. Seronok dapat berkumpul bersama keluarga.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 memang menanti2 nak berbuka ngan family

      Delete
  2. meriahnyer berbuka puasa dengan family...selamat berpuasa... pejam celik dah setengah bulan.....

    ReplyDelete
  3. Masih lagi belum berpeluang berkumpul bersama keluarga besar...
    InsyaÁllah hujung² puasa nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. seronokkan
    meriah dgn suara anak anak buah
    dah 14 ramadan hari ni

    dh siap persiapan raya sis ?

    ReplyDelete
  5. betoi
    berbuka ramai2 mmg meriah
    berebut2 mcm ni la best
    tp kami x sempat lg pon
    blk kg ri tu x semua balik
    rasa puasa thn ni x sempat kot nk berbuka semua family serentak blk kg huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke.. x pe la lain tahun ada lagi
      tue la suasana beramai tue best

      Delete
  6. Meriah duduk ramai2 jamu selera

    ReplyDelete
  7. Fuyooo bestnyer Anum...Seronok la dapat kumpul ramai2 camni..

    ReplyDelete
  8. rindunya nak berbuka ramai ramai mcm ni ><

    ReplyDelete
  9. Seronok bila dpt berbuka ramai2 ni... mmg best...

    ReplyDelete
  10. meriahnyaaa.. best family besaq.. CT ada tiga branak je ni hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. anum memang ramai adik beradik 10

      Delete
  11. Wahhhh Raya rumah barulah yeh abg Anum tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels