Campaigns

Jul 14, 2015

IFTAR @ RESTORAN MM SEAFOOD

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak up gambar2 IFTAR semalam 
Sebenarnya x plan pun IFTAR dekat luar, tetapi di sebabkan semalam time nak balik kerja hujan punya lebat, so buat keputusan IFTAR dekat2 kawasan office je la, nak balik comfirm jalan sesak kan.. so cari la kawan2 yang sudi berIftar bersama dengan kami.
 Alhamdullilah kami sepakat utk IFTAR @ MM Seafood
 Antara menu yang kami order
 Tamak x Ikan je dah 2 ekor.. haha ini agkara si Gmie la nie
 Ok ini la ahli IFTAR utk ptg semalam
 Me, Hubby, Faiz, Gmie & Atin
 Sahabat yang selalu buat kami ketawa sampai menangis
 Oh ya lupa nak share, kami memilih utk berbuka dekat Restoran MM Seafood kerana food sangat sedap, kedai dekat ngan office dan yang penting senang nak booking meja.. kalau korang nak cuba kami sangat galakkan sebab comfirm puas hati.. 
Location kedai betul2 belakang Brem Mall.
Ok setakat disini ya.. jom pergi perhimpunan bulanan office...
Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum