IFTAR @ PWTC

By 8:00 AM , , , , ,

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Jumaat yg indah
Sedar x sedar tinggal 6 hari lagi semua umat 
islam akan menyambut Aidilfitri kan.. inshaallah
Ok hari ini nak share entry IFTAR semalam
 Gambar selfie memang wajib la kan
 antara menu yang kami amik
 stanby utk berbuka
 Comelnya acik (anak officemate)
 Dah nama buffet comfirm rasa nak makan semua ek..
 Ok tiba masanya untuk berbuka .. sedapnya ada my fav ais krim
 amik ko penuh satu meja
selamat berbuka.. hehe ok di sebalik cerita IFTAR ini, sebenarnya IFTAR semalam di taja oleh some one.. so alhamdullilah makan percuma.. overall food ok la, lagi pun kami jenis x makan banyak sangat.. hehe so sesiapa nak try boleh la...hehe Happy Puasa

You Might Also Like

14 comments

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Blog Archive