Campaigns

Jul 13, 2015

# IFTAR # Matrade

IFTAR @ MATRADE

Assalamualaikum semua
Apa khabar pagi ini...
Ada setengah daripada kita yang bermula bercuti hari ini
Pada yang dah mula bercuti selamat pulang ke kampung masing2
Berhati2 di jalan raya ya
Ok hari ini nak up entry last friday
 Last friday jamuan berbuka puasa di office
 amboi hubby dah macam bos besar 
 Kebetulan K.ina pakai baju tema sama ngan hubby.. apa lagi snap terus
 Hubby & Rayyan
 GPP Team, tp x lengkap seorang bz dengan family 
  Bergambar dengan K.Yan.
  Qis & Me
 Melayan si Atin ajak bergambar
 hahaha, kebanyakan malam nie semua pakai jubah :)
 selesai acara berbuka, solat maghrib & terawih ada moreh plak
 saat2 menanti moreh
 sempat lagi snap ngan adik comel nie
 Bermaafan sebelum bercuti raya
 Jangan cakap akak x payung ya :)
 Anis, Atin & me
  dah macam2 style ek.. ye la kaki bergambar
 dah turn hubby selfie plak
 hahahaha, layan kan je  
 hahaha yang nie memang wajib ada kan
 gelap pun gelap la.. hahaha
 keadaan dalam hall sebelum berbuka..

sempat lagi sambil buat keja nk snap
haaaaaaaaaaaaa ini la moreh kami
 lupa nak kasi tau, majlis buat kat matrade je, memandangkan kami ada hall sendiri
 lai2 durian time
 memang fav hubby la kan
  Syaza, Ema & me
 Happy friend (DD, Qis & Me)
 Sempat bergambar dgn Pengerusi Matrade & CEO Matrade
  Acara serbu durian hehe
 Cantik sangat kami punya Pengerusi
Malik yang tomei2.. 

Ok dah selesai makan durian kita balik la.. perut pun dah kenyang..haha
Ok dah sambung keja

14 comments:

  1. bestnyer...opis Fida langsung tak buat majlis mcm ni..maklumlah..banyak cina kan...kalau ada pun majlis hari raya jer..tu pun tak tau ada ke tak nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la selalu office government buat cm nie

      Delete
  2. meriahnyeeee... ehhehe.. kasut hubby anum comel je tgk.. ehhehe

    ReplyDelete
  3. meriah gilerr siap ade durian lagi tuuuu!

    ReplyDelete
  4. seronoknya..meriah betul... pose wajib berdua tu comel sungguh...hehhehe

    ReplyDelete
  5. Durian yang paling WIN..
    Sedapnya...

    ReplyDelete
  6. anum, sesi makan duyan tu yg best kan..musim durian kan skrg ni, smalam balik kg mertua pun ade durian.. puas makan kan..de pokok kt belakang umah...ni raya ni sambung makan durian lagik, heeee~

    ReplyDelete
  7. baguslah office Anum ada buat iftar macam ni..dapat kumpul ramai² berbuka bersama. meriah²

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/