Campaigns

Jul 9, 2015

Duit Raya Seindah Syawal by Nieyl

Assalamualaikum semua
Dah masuk waktu petang kan, selalu waktu2 macam nie memang Anum menahan mata
sangat mengantuk.. hehe ok utk nak hilangkan ngantuk jom kita join segmen nieyl
Sebab utama nak join segmen Nieyl nie kerana nieyl merupakan rakan blogger yang memang selalu komen @ my blog.. so tergerak hati nak joi.. mana la tahu ada rezeki Anum kan.. Hehe
Ok Ucapan Raya Anum khas buat Niey
Tangan dihulur maaf dipinta,
Erat hubungan sesama kita,

Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaaf,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.


So apa tunggu lagi kawan2 yang lain jom la memeriahkan segmen Nieyl..
Kalau nak join klik saje banner ok
Syarat2 segmen nie sangat mudah
  1. Follow Blog ini Seindahcerita
  2.  Follow IG ini nieylanadia
  3. Follow twitter nieylanadia (please say hai nieyl di twitter) (if ada twitter,klu xde..tak apa)
  4. Tulis ucapan hari raya anda untuk sesiapa sahaja ( di bawah banner segmen ini di blog anda)
  5.  Sila tinggalkan link penyertaan anda di kotak komen di bawah
  6. Pemenang bertuah dipilih melalui random.com
  7. Gooooooodddddd luuuucccckkkk uuuuooollllssss =)

Wish me luck ok

Share:

20 comments:

  1. mudah2an ada rezeki ko anum...amin...

    ReplyDelete
  2. semoga ada rezeki..mana tau bertuah..amin

    ReplyDelete
  3. kena buat ucapan ye??nak kena kreatif ni..

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Salam..
    tahniah!
    http://seindahcerita.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenangjom-terjah.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels