Campaigns

Jul 15, 2015

11Street.my

Assalamualaikum semua 
Selamat Pagi
Anum masih lagi bekerja hari ini sampai la esok
hehe, di sebabkan tahun nie beraya di Kuala Selangor dulu... 
So kita kerja je la sampai esok.. dekat je pun nak balik kampung kan
 Ok hari ini nak up gambar kupon yang Anum terima 3 hari lepas
 Sukanya dapat kupon bleh la shopping
 Nama Anum terpilih dalam blog Yana Yuni
 RM20.. Horeyyyyyyyyyyyyyyyy
 Terima kasih buat Yana Yuni ...
Comel je tulisan Yana nie.... ok dah jom sambung kerja... haha

Share:

20 comments:

  1. RM20 tu..boleh la buat beli lipsetik..
    Selamat hari raya Anum.
    Raya mana tahun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tue thn nie raya di kuala selangor than baru blk temerloh

      Delete
  2. best nya Anum dpt kupon... byk tu...
    sama lah kita keje lagi..tapi ptg ni lepas kerja terus balik kg...
    salam Aidil fitri buat anum & suami... kosong2 ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULLILAH
      OK HATI2 PERJALANAN NANTI

      Delete
  3. nak beli ape kak dgn kupon tu? hehe
    Selamat hari raya kak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya
      x pasti lagi lps raya la guna

      Delete
  4. Rezeki raya dapat coupon tu.. barang dekat dalam tu pun murah2. rambang mata tengok.. ;)

    ReplyDelete
  5. Salam, wahh dapat kupon tu..bestnyaa...selamat hari raya kak (n_n)
    maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  6. Salam lebaran aidilfitri buat anum sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  7. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  8. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  9. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels