Campaigns

Jun 30, 2015

Zaman dah berubah

Assalamualaikum semua
Selamat Petang.. 
Apa nak masak menu berbuka hari ini ya, bdan x berapa sihat lagi..
Tekak mcm nak makan menu2 kampung. hehe
Ok la petang nie nak share mengenai tahun 2015 ini
Korang ada lagi terima kad raya lagi x? ye la zaman dah canggih nie kan..
Last year x silap Anum dapat 3 @ 4 keping kad raya
Hehe actually Anum memang suka kumpul kad raya tau...
 Tau2 ptg tadi posmen datang tempat Anum dan kasi nie....
 Horeyyyyyyyyy Anum dapat Kad Raya
 Bestnya x sangka dapat Kad Raya lagi tahun ini
Terima kasih banyak2 buat Blogger Yana Yani 
Anum dah terima Kad Raya dari awak... Sukanya... :)
Ini Kad Raya yang pertama utk tahun ini :)

29 comments:

  1. Salam, haha kad raya mmg nostalgia lah kan kak...bestnyaa dulu mmg tertunggu2 abg posmen lalu depan rumah, punyalah happy kalau nampak posmen singgah peti surat kita..hahaha btw, cantiklah kad raya tu, meriah..nak terjah blog Yana Yani tu lah..hehe

    ReplyDelete
  2. wow...tradisi yang makin lama makin pupus...
    mmg best kalau dapat kad raya...dulu2 suka gantung kat dinding...ekekek...

    ReplyDelete
  3. Fuyyoooo, bagusnya yana bagi kad raya.. Tpt wawa blm jumpe lagi.. 😊

    ReplyDelete
  4. pun dapat jugak..baru sampai..heheh

    ReplyDelete
  5. Amy suka bagi kad raya pada orang, alhamdulillah masih lagi terima kad raya dari kawan2..hopefully tahun ni sempat la edarkan kad2 raya..

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak dpt kad raya..sejak gajet berleluasa..

    ReplyDelete
  7. yg lama juga rare n bleh di simpan sbg kenangan

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan, hee bestnya mendapat kad raya ;p

    ReplyDelete
  9. kad raya menggamit kenangan
    tringat zaman sekolah rendah dulu..wajib bg kengkwn kad raya..siap suruh balas lagi

    ReplyDelete
  10. Waaa bestnyer dapat kad raya ....... Seronok kan teringat mas duluzaman2 duk hantar kad raya

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. last Fida dapat kad raya masa umur 19 tahun.lepas tu tak ada dah..dulu masa sekolah..penuh kad raya..tapi lepas kerja..dah kurang..sekarang ni kerinduan zaman kad raya dah membuak2.Teknologi terlampau canggih kan.

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)