Campaigns

Jun 24, 2015

RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 2015”

Assalamualaikum semua
Sekarang nie memang Anum tengah mengantuk sangat2
X sabar nk tunggu time rehat dapat lelapkan mata sekejap
Ok la utk hilangkan mengantuk jom kita join Raya Giveaway nie
5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 

1.     Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”

2.    Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini :http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Jom kita tengok... .

 Contoh :
 Product: Bow Stylish Heels 
Price Meletop: RM11.50

Date: 01/07/2015

Time: start: 4.00pm 

Quantity: 100 pairs

Price Meletop: RM28.90

Date: 03/07/2015

Time: start: 4.00pm 

Quantity: 200 pieces

 Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20

Date: 07/07/2015

Time: start: 11.00am 

Quantity: 150 pieces


Price Meletop: RM17.90

Date: 25/06/2015

Time: start 4.00pm 

Quantity: 50 pairs 

Product: Lady Jacket/Suit

Price Meletop: RM13.90

Date: 29/06/2015

Time: start 11.00am 

Quantity: 200 pieces


4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh
5.    Korang boleh check result >> di sini <<.. Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada ----->  14/07/2015 , 11.59 pm




Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !



p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)  


12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of