Campaigns

Jun 24, 2015

# GiveAway # Nile.com.my

RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 2015”

Assalamualaikum semua
Sekarang nie memang Anum tengah mengantuk sangat2
X sabar nk tunggu time rehat dapat lelapkan mata sekejap
Ok la utk hilangkan mengantuk jom kita join Raya Giveaway nie
5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 

1.     Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”

2.    Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini :http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Jom kita tengok... .

 Contoh :
 Product: Bow Stylish Heels 
Price Meletop: RM11.50

Date: 01/07/2015

Time: start: 4.00pm 

Quantity: 100 pairs

Price Meletop: RM28.90

Date: 03/07/2015

Time: start: 4.00pm 

Quantity: 200 pieces

 Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20

Date: 07/07/2015

Time: start: 11.00am 

Quantity: 150 pieces


Price Meletop: RM17.90

Date: 25/06/2015

Time: start 4.00pm 

Quantity: 50 pairs 

Product: Lady Jacket/Suit

Price Meletop: RM13.90

Date: 29/06/2015

Time: start 11.00am 

Quantity: 200 pieces


4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh
5.    Korang boleh check result >> di sini <<.. Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada ----->  14/07/2015 , 11.59 pm




Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !



p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)  


12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/