Campaigns

Jun 19, 2015

# Artis # Lisa Surihani

Lisa Surihani Yang Semakin Berseri-Seri Sejak Hamil

Assalamualiakum semua
Alhamdullilah hari ini masuk hari kedua kita berpuasa
Pastinya ramai yang sudah tidak sabar untuk menunggu kelahiran cahaya mata sulung Lisa Surihani dan Yusry. Kalau tak silap, kehamilan Lisa sudah pun masuk trimester terakhir. Namun tidaklah diketahui bilakah tarikh kelahiran kerana pasangan ini masih belum bersedia untuk berkongsi saat itu dengan para peminat. Apa pun Lisa kelihatan semakin comel dan berseri-seri.Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.






Semoga segalanya berjalan lancar buat Lisa Surihani sehingga hari kelahiran kelak. 
Sama-samalah kita doakan. 

44 comments:

  1. anum pun nanti comel macam lisa ni

    ReplyDelete
  2. cantikkk sgt lisa..suke tgk couple ni..sweet sgttt..

    ReplyDelete
  3. nampak sweet je depe.. suka suka suka

    ReplyDelete
  4. Semqkin hari semakin cantik...

    ReplyDelete
  5. suke tgk dowang... sweet kan.. anum nnt cam ni gak kot... InshaAllah........... Amiin............

    ReplyDelete
  6. comelnya baby bump lisa..
    aamiin
    tak sabar nak tgk baby dorang pulakkan

    ReplyDelete
  7. memang comel Lisa preggy ni.. mesti anak depa nti comel... :)

    ReplyDelete
  8. wah dah nampak baby bump lisa.. :)

    ReplyDelete
  9. suka tgk diaorg. sweet je. hehe

    ReplyDelete
  10. lisa agak berisi tapi still cute...mesti anak mereka juga cute

    ReplyDelete
  11. Moga semuanya dipermudahkan Allah... cantik lisa ni...

    ReplyDelete
  12. Beautiful couple kan...... sighhhh... macam Anum dan husband gak

    ReplyDelete
  13. orangnya dah memang lawa.. cem mana pun lawa jugak =D

    ReplyDelete
  14. Comel jer Lisa kan..Insyaallah..baby dia pun mesti comel macam dia gak..Ya Allah...teringin gak nak baby bump tu..hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/