Campaigns

Jun 19, 2015

# Love # My Hubby

Kisah Semalam :)

Assalamualaikum semua
Wow bestnya dapat tido waktu rehat tadi..
Ok la petang nie nak share cerita kami
Semalam lepas balik kerja kami ke Tesco utk beli
barang keperluan yang telah habis
 selesai membeli barang keperluan tiba2 hubby ajak singgah kedai gunting rambut
 sempat lagi selfie (dlm hati tertanya nk buat apa kedai gunting, rambut pendek lagi)
 masa Anum snap gambar nie, Anum terfikir mybe nak pendekkan skit rambut dia
 sekaliiiiiiiiiiiiii... haha
 rupanya my hubby nk botak lagi
 hahaha terkejut Anum tau
sempat tanya nape nak botak, hubby dengan senang hati jawab i suka botak senang.. kepala ringan je.. sabar je la alasan dia.. haha apa pun Anum x kisah nk botak ke, ada rambut ke.. yg penting dia adalah my hubby forever :) haha tue je nak kongsi.. ok la apa menu ptg nie nak berbuka ek

38 comments:

  1. hahhah..nampak gemuk la bila botak..

    ReplyDelete
  2. edisi mau lebaran ya mas wajah baru hehehehe

    ReplyDelete
  3. Senang rambut botak ni. Tak payah nak buang masa bersiap dengan sikat rambut. Hehe

    ReplyDelete
  4. orang lelaki ni memang suka botak kot, senang tak yah sikat rambut :p

    ReplyDelete
  5. ush, betul2 botak ni kak. hehe

    ReplyDelete
  6. ahaks...x perlu beli shampoo lah leas nih

    ReplyDelete
  7. jimat beli syampu n minyak rambut..hihi
    botak nampak macho
    rambut hb yumida pun cepat je panjang, asal keluar je mesti dia kata nak gunting rambut. rambut cepat cecah ke telinga. gatal katanya

    ReplyDelete
  8. Sesekali tukar style kan ;)
    selamat berpuasa Anum ;)

    ReplyDelete
  9. Hahahaha.. Tak alang2 pulak kan XD btw, vee dah lebih setahun tak blogging, ni baru tau anum dah kawen. Waaahh.. Congrats :D tak lambat lagi la kot xD

    ReplyDelete
  10. Hahahha sama la dgn encik hubby saya... katanya dah kawin ni senang botak je... :p

    ReplyDelete
  11. Comelnyer gambar Anum.... hehehe...
    Husband nampak cute.... hehehe
    Have a great day!!!!

    ReplyDelete
  12. berbeza giler hubby anum masa mula2 kawin dgn sekarang.makin berisi..Husband Fida tak boleh botakkan kepala dia..macam samseng kalau dia botak..pernah gak tengok dia botak sebelum bercinta dulu..seram...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha alhamdullilah dah makin membesar

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/