Campaigns

Jun 24, 2015

Kenduri Tahlil & Akikah sebelah MIL

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum x de idea nak up apa
Al maklum la bulan puasa nie kan
Ok la fikir2 apa nak up last2 jumpa gambar2 last week
 Gambar2 di ambil semasa sesi rewang (gotong royong memasak menu kenduri)
Ha ini la dia anak buah baru dalam family hubby..
 Menu wajib orang jawa
 Sambal goreng
 Ayam goreng madu
 Rewang adik beradik dan saudara mara je
 Adik ipar sponsor air, best kan kenduri kasi air cm nie
 penat bekerja kita minum cendol lu
 sempat lagi hubby snap kan
 Acar buah, sedap sangat air tangan mak andak
 Marhaban mula selepas zohor
 Alhamdullilah impian adik ipar tercapai
Keadaan cuaca sangat baik semasa kenduri di jalankan.. syukur sangat2

19 comments:

  1. anum dlm gambar tu pipi dh naik sket..jgn mara ye..hik2..tu tandanya bahagia..
    btw, nmpk sedap plak ayam berempah tu..yummyyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tue memang dah naik.. hehe anum ok je

      Delete
  2. makanan jawa memang terbaik... akak suka...

    ReplyDelete
  3. sedapnye lauk tu anum
    telan air liur je nengoknya..
    suka masakan jawa kalau ada rewang..ada mi goreng, ayam goreng, sambal pecal
    lama dah yumida x g kenduri majlis kawen org jawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la dia. anum mula2 x pandai makan, lama2 dah biasa nie jadi suka

      Delete
  4. Alhamdulillah....nieyl belah MIL pun wat tahlil...tapi biasa la menantu sulung kan..so,mmg x dan la nak amek gambar...masuk keluar..masuk keluar..hihihihi...sedap nyer menu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe anum pun x amik gambar nie semua gambar hubby amikkan.. org perempuan bab kenduri x menang tangan

      Delete
  5. Alhamdulillah.. selesai juga ye Anum..nampak meriah tu..makanan pun sedap... :)

    ReplyDelete
  6. meriahnyaaaaa. best bile kenduri ada air mcm tu. kejap kejap minum :P

    ReplyDelete
  7. part air tu.. raya tahun lepas akak buat macam tu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  8. wah...sambal goreng...ikan keli lemak cekur...terliur tau anum tgk pic tu...

    ReplyDelete
  9. Best kan kalau dapat berkumpul gotong royong mcm ni :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of