Campaigns

Jun 26, 2015

IFTAR with @ Siblings KL

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah hari ini dah masuk Ramadhan yang ke 9
Hari ini Anum just nak share gambar IFTAR last weekend..
Yang nie just plan nak berbuka sama ngan siblings KL
 Restoran yang menjadi pilihan Kak Mon
Masakan Cina Muslim
 Kami sampai awal around 6.30pm
 x lama kemudian Kak Mon & Adiq sampai
 Masa nie dah nak masuk waktu berbuka

 Arissa mood baik, macam org pose gak dia, lapar2 
Ini plak antara menu yang kami order, ada banyak lagi tapi x sempat nak snap satu2..hehe
 
 
 
 
Haha, gambar masa mula2 sampai..hehe
Ok la x sabar nak tunggu weekend nie
nak tau kenapa tunggu entry Isnin ya
Oh ya lupa nak share dekat mane restoran nie
kepada sesiapa yang nak try boleh la amik contact details nie ya


The Country Kitchen
32 Jalan Datuk Sulaiman, 
Taman Tun Dr. Ismail,
Taman Tun Dr Ismail, 
Kuala Lumpur 60000
+60 3 7733 6409 
019 778 6409
Share:

22 comments:

  1. Ramadhan ke-9 ni belum lagi berbuka di luar :)
    masih awal..hihi..dah hujung² mungkin la kot..hihi..sbb malas dah nak masak..xde idea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. anum sebab akak dah ajak berbuka sekali

      Delete
  2. fuuuhh...terus pikir malam ni nak buka mana, huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Bestnya berbuka ramai-ramai ;)

    ReplyDelete
  4. berbuka ramai-ramai bestkan kak ^^

    ReplyDelete
  5. menariknya menu dia
    sonokkan berbuka reramai camni =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels