Campaigns

Jun 30, 2015

# IFTAR # My Family

IFTAR with Family Temerloh Part I

Assalamualaikum semua
Hari ini betul2 x de mood nak keja sebab Anum x berapa sihat
Semalam dah mc, hari ini gagahkan diri dtg keja jugak
Ok la hari ini Anum nak up gambar2 last weekend
Last weekend memang plan balik kampung utk IFTAR with family
Jom layan gambar2 kami ya
 Alhamdullilah around 6.50 selesai masak
 Antara menu yang ada utk IFTAR
  My nephew, besar dah Along kan
 Walaupun simple je menu tapi kalau dah makan beramai mau bertambah nasi kan
 Uda yang sangat nakal.. hehe
So now kita tunggu masa utk IFTAR je la
 Alhamdullilah jom berbuka
 X cukup lagi adik beradik Anum.
 Masa ni ada lagi 3 org x balik utk IFTAR.. 
 My Big Family.. mana x nya Anum ada 10 adik beradik.. 
 Haha, Kak mon, Zai & K.long x dapat balik kampung sebab ada hal tertentu.. 
 selesai makan nasi.. jom try dessert Anum buat plak ek.. 
Puding Sagu Gula Melaka..
Ok stop sini banyak keja nak siapkan , 
semalam dah mc.. adoi perut masih memulas lagi nie, kepala sakit.. 
memang x de mood nak keja.. uwaaaaaaaaaaaaaaa :(

30 comments:

  1. nieyl last week mc..sama la sakit kepala...sakit perut..mood mmg ke laut...

    ReplyDelete
  2. meriah lauk kan...sronok dapat berbuka ramai2 ni

    ReplyDelete
  3. wah bestnye berbuka ngan family :D selamat berpuasa :D

    ReplyDelete
  4. puding sagu gula melaka kaler biru anum buat?lain dr yg lain ni..hihi..
    ok jgk kan..slalu tgk merah, hijau je..

    ReplyDelete
  5. betul tu kak. menu simple tapi bile mkn ramai2 tu yg best. meriah je. hehe

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak balik kampung, nak berbuka dengan family

    ReplyDelete
  7. lain macam aje bunyi tak sihat tu
    ada apa-apa ke? =)

    ReplyDelete
  8. Salam, wah meriahnya buka ramai2 camtu (n_n)
    mesti sedap dessert kak buat tu kan, siap warna biru haa..hehe
    get well soon :D

    ReplyDelete
  9. Seronok sgt kan dpt berbuka dgn family ramai2 :)

    ReplyDelete
  10. Anum..Alahai meriahnya lauk pauk ...

    ReplyDelete
  11. Dulu kat kampung camni la berbuka beramai-ramai..seronok tp dah lama tak merasa suasan ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/