Campaigns

Jun 17, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 9

Assalamualaikum semua
Tinggal lagi sehari je umat islam akan berpuasa kan
X sabarnya nak menyambut bulan Ramadhan kan...
Ok hari ini masih lagi di entry Cyberview ya
Kita sambung skit lagi ya...
 Kat sini ade 3 Layer of free-form swimming pool taww!  
 Hubby memang suka la mandi pool nie
 Swimming pool nie open for all guest larr... 
Pada yg ade anak2 kecik & yg sukekan swimming pool... 
this is the best place for family short outing! 
comfirm mandi berjam2 lamanya
Pool dekat sini airnya tak biru tp nice..bersih..landai.utk anak-anak sesuai lah.. 
 dah kenapa gaya cm tue cik Anum oi... haha
 Syok air pool nie, terasa macam mandi sungai plak, sebab color air dia
 nie gambar2 curi dari my hubby..haha
 Sempat lagi kami kejar2.. ha nie la masa jadi budak2 kan
 syoknya dapat timbul cm nie dalam air..
Selfie kena ada gak kan.. hehe
 Lepas mandi kita santai2 dulu
Last pict....
berehat sekejap sebelum balik ke chalet utk berkemas pulang
last entry esok ya.. 
Share:

40 comments:

  1. cmfrm, klau anak2 nureen yg mandi 3-4 jam relax ja hahahaa

    ReplyDelete
  2. wahhh...seronok nya bermandi manda Anum...
    salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. mandi sampai kecut anak2 kalo ade kt sini.. tgk mcm air terjun la Anum...

    ReplyDelete
  4. salam..morning anum...syoknyer...alhamdulillah..esok dah berpuasa..Salam Ramadhan... ;p

    ReplyDelete
  5. bestnya pool macam ni..sedap je berendam..

    ReplyDelete
  6. mantap mba jadi pengen renang hehehe
    marhaban ya ramadhan :)

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa akak. Seronok jalan-jalan bercuti.

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Salam ramadhan dan selamat berpuasa di bulan ramadhan penuh barakah :)
    Maaf andai ada salah silap terkasar bahasa. Moga kita mendapat redha Allah. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah, sama anum minta maaf juga ek

      Delete
  10. Mood honeymoon..... tak per num honeymoon puas puas hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum